Fájdalmas búcsú: hollywoodi hírességek, akik idén hunytak el

halál hírességek 2020
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén is számos közismert embertől kellett búcsút vennünk. 2020-ban számtalan olyan világsztár halt meg, kinek halálhíre egyenesen sokkolta a világot. A Life.hu most ezzel a listával tiszteleg az emlékük előtt.

1. Kobe Bryant

Talán az idei év egyik legfelfoghatatlanabb sztárhalála volt, amikor futótűzként terjedt végig az interneten elhunyt az olimpiai bajnok, egykori NBA-S amerikai kosárlabdázó, Kobe Bryant. A kosárlegenda január 26-án helipoter-balesetben hunyt el, 13 éves lánya, valamint 6 másik barátjukkal a fedélzeten.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Ethan Miller

2. Chadwick Boseman

Sokak nem akartak elhinni a hírt, amikor augusztus 28-án elhunyt a Fekete Párduc című film sztárja, Chadwick Boseman. A színésznél 2016-ban diagnosztizáltak vastagbélrákot, de sosem beszélt betegségéről a nyilvánosság előtt, végig bízott abban, hogy felépül. Ám a daganat okozta komplikációk miatt szervezete feladta a küzdelmet.

Forrás: instagram.com/chadwickboseman

3. Kelly Preston

Mindössze 57 éves volt, amikor a mellrákkal vívott kétéves harc után elhunyt Kelly Preston. A színésznő legutoljára férje mellett szerepelt a filmvásznon a Gotti című maffiafilmben, ahol a főnök feleségét játszotta. Láthatta a közönség az 1996-os Jerry Maguire-ben, valamint 2000-ben a Háború a Földön című filmben is, amelyben szintén együtt lépett fel Travoltával.

Forrás: MTI/EPA/Franco Robichon

4. Sean Connery

A legendás színész egyik legközkedveltebb és legismertebb szerepe a James Bond volt, de olyan világhírű filmekben is játszott, mint a Hegylakó, A rózsa neve, vagy az Indiana Jones. Összesen 90 filmben szerepelt, ezek közül az Aki legyőzte Al Caponét című alkotásban nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták. Connery idén október 31-én hunyta le örökre szemét 90 éves korában.

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Frazer Harrison

5. Naya Rivera

Borzalmas tragédia áldozata lett a Glee sztárja, Naya Rivera. A színésznő csónakázni ment kisfiával, de a csónakjuk felborult, Naya pedig minden erejével azon volt, hogy visszafordítsa, és kisfiát beletegye. Ez sikerült is, de ő már nem tudott visszamászni a lábába akadt hínárok és az örvények miatt, melyek lehúzták a mélybe, és percek alatt megfulladt. Mindössze 33 éves volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.