Berkes Olivér újabb slágergyanús dallal állt elő, a klipben ráadásul színészi tehetségét is megcsillogtatja. 

A tehetséges zenész rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött, a slágerlisták és YouTube trending kikerülhetetlen szereplőjévé vált, olyan rádiós- és közönségkedvenc trackeknek köszönhetően, mint a „Visszakér a múlt", a BSW-vel közös „Nem volt szép", vagy az év végén megjelent „Évszakok" feldolgozás, melyet DR BRS-sel készített.

Berkes Olivér újabb slágergyanús dallal rukkolt előForrás: Magneoton

Legújabb dala egy igazán impulzív, magával ragadó, érzelmekkel túlfűtött vallomás egy szerelmes férfitól, aki bármit megtenne, hogy visszaszerezze kedvesét. A „Jó vagy rossz legyek" lüktető, pezsgő alapja ismét zseniális párost alkot Olivér lágy és egyben dinamikus hangszínével.

Ez a szám egy őszinte vallomás a kapcsolatban elkövetett hibákról, amiben főhősünk pontosan tudja, hogy vétkes volt, de mégsem szeretné feladni a szerelméért folytatott harcot. Ő maga sem tudja, hogy jó, vagy rossz legyen. Az erős érzelmi feszültség és a rengeteg indulat vezető szerepet kapott a refrénekben" – mesélte Olivér.

A fülbemászó kiadvány zenei felelőse ezúttal is Berkes Olivér és Szepesi Zsolt volt, az énekes által írt angol verzióra pedig Hujber Szabolcs alkotta meg - a témára és érzelemvilágra is tökéletesen illeszkedő - magyar dalszöveget.

A vívódás okozta belső felszültséget és dühöt a videóklip is kiválóan tükrözi, amelyben a sármos énekes - nem utolsó sorban -színészi tehetségét is megvillantja.
Nagyon élveztem a forgatást, főleg mikor kiélhettem magam a tomboló férfi szerepében. Bár pár fokkal melegebb időjárást elviseltem volna a kinti helyszínen, ahol végig kabát nélkül kellett lennem. A női főszeplőnkkel, Nagy Lilivel pedig fantasztikus volt az összhang, egyszerűen imádta a kamera. Szerintem összességében egy nagyon dögös kisfilmet sikerült készítenünk a dal mellé, ami elsősorban LeHo profi munkájának köszönhető" – tette hozzá az Olivér.