Vendégszereplővel lép színpadra szombaton a Karthago zenekar A Dal 2021-ben - Fotó

fotó Karthago produkció extra válogató A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton ismét a hazai zenei élet nagyjai lépnek fel A Dal 2021 harmadik válogatójának extra produkciójában. A dalválasztó műsor tizedik évada különlegességekben és a szenzációs összeállításokban bővelkedik. Nem lesz ez másként a következő adásban sem, amelyben a legendás Karthago rockzenekar – rendhagyó módon – vendégfellépővel lép színpadra.

A több, mint negyven éve változatlan formációval zenélő együttes Vastag Csabával énekel majd a jubileumi műsorban. A Duna Televízió nézői egyedülálló élő show-nak lehetnek szem- és fültanúi február 13-án 19.35-től, amelynek során az is kiderül, hogy a tíz versenyző dalból melyik öt jut tovább az elődöntőbe.

Vendégszereplővel lép színpadra szombaton a Karthago zenekar Forrás: Dancs Enikő Bianka

A műsorral kapcsolatos kulisszatitkokért és exkluzív interjúkért érdemes az M2 Petőfi TV-re kapcsolni közvetlenül A Dal 2021 adása után. A Dal Kulisszában 21.50-től az előadók és a zsűri tagjai is reflektálnak a show-ban látottakra, valamint számtalan érdekességgel szolgálnak majd a produkciókról.

A Dal 2021 – március 13-ig szombatonként 19.35-től a Duna Televízió műsorán!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.