Emlékszel még rá? Így él most Sonique, az "It feels so good" előadója

zene énekesnő zeneipar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sonia 'Sonique' Clarke immár több mint harmincöt éve készít videóklipeket. Még 1985-ben adta ki debütáló kislemezét, a „Let Me Hold You" -t, amely igaz túl nagy sikereket nem ért el, viszont a producerek felfigyeltek rá.

Sonique a 90-es évek nagy részét DJ-ként töltötte London körül és saját dalokkal is próbálkozott. Az áttörést az "It Feel So Good" hozta meg a számára, mely hatalmas sláger lett és a slágerlisták élére is tört. Sonique a sikersorozatot "Sky" című számával folytatta, mellyel a brit slágerlista 2. helyéig jutott. Az évet az „I Put A Spell On You" újbóli kiadásával zárta, amely bejutott a első 10 legnépszerűbb dal közé.

Sonique ezután újabb számokkal jött ki, turnézott, mígnem 2009-ben mellrákot nem diagnosztizáltak nála. A műtét és a kemoterápia után visszatért a munkájához, és 2011-ben kiadta a „Sweet Vibrations" című albumot. Azóta különféle művészekkel dolgozik együtt, valamint az "It feels so Good" és az "I Put A Spell On You" című számaival zenei fesztiválokon is fellép.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.