Jó hír a Trónok harca rajongóinak: nagy dobásra készülnek a sorozat készítői

HBO -
spin-off előzménysorozat Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb három Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál a George R. R. Martin által megteremtett fantáziavilágra épülve - számolt be a The Hollywood Reporter című filmes portál.

A 9 Voyages munkacímen futó egyik projektet a Róma című népszerű sorozat készítője, Bruno Heller jegyzi. A történet középpontjában Lord Corlys Velaryon, más néven a Tengeri kígyó, a Velaryon-ház feje áll. A karakter megjelenik a már korábban bejelentett Trónok harca-spinoffban, a House of the Dragonben is, amelyben Steve Toussaint fogja alakítani.

A második projekt a 10,000 Ships munkacímet viseli és Nymeriának, a harcos királynőnek, a Martell-ház ősének alakja köré épül. Az ő története nagyjából 1000 évvel korábban játszódik, mint az eredeti Trónok harca-sorozat, ami azt jelenti, hogy minden folyamatban lévő előzménysorozatnál korábbra kalauzolja majd el a nézőket Westeros történetében.

Trónok harca HBO


A harmadik széria helyszíne Királyvár nyomornegyede, Bolhavég, ahonnan mások mellett Ser Tengerjáró Davos is származik.

A három újabb szériával ötre bővül a Trónok harcához kötődő előzménysorozatok száma.
A George R. R. Martin és Ryan Condal által jegyzett House of the Dragon forgatási munkálatai áprilisban kezdődnek Nagy-Britanniában, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Paddy Considine és Matt Smith főszereplésével. A tervek szerint 2022-ben debütáló széria cselekménye 300 évvel korábban játszódik, mint a Trónok harca és a Targaryen-ház áll a középpontjában.

A már bejelentett másik spinoff Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján készül. A Tales of Dunk and Egg nagyjából 90 évvel a Trónok harca cselekménye előtt játszódik, Ser Duncan (Dunk), valamint a fiatal Aegon V Targaryen (Egg) kalandjait követi nyomon. Mindezek mellett egy felnőtteknek szánt animációs sorozatot is terveznek a Trónok harca nyomán, ennek cselekményét azonban még nem jelentették be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.