Tragikus! Váratlanul elhunyt a híres színésznő: "Ő a mindent jelentette a számomra"

gyász Romy Walthall szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
57 éves korában váratlanul elhunyt az amerikai színésznő és modell, Romy Walthall, akit leginkább az Ál/arc című filmből, valamint több sorozatból ismerhetünk.

A legendás színésznő szívinfarktusban hunyt el, halálát fia, a színész és rendező Morgan Krantz erősítette meg. A színésznőt édesanya, testvére és három gyermeke: Morgan, Isabella és Theodore gyászolja - írja a Variety.

- írta lánya, Isabella Israel Instagram-oldalára.

Romy Walthall már nagyon fiatalon belekóstolt a show-biznisz világába, amikor édesanyjával megnyerték az 1980-ban megrendezett országos anya-lánya szépségversenyt. Legelső filmszerepe az 1984-es Up the Creek című filmben volt, de leginkább az Ál/Arc című filmből ismerhetjük, melyben John Travoltával játszott együtt, emellett szerepet kapott több sorozatban is, mint például az X-aktákban, Az időutazóban vagy a Szerelemhajóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.