Sharon Stone hazudott? Ez a rendező állítása az Elemi ösztön-beli villantásról

Forrás: Empire -
filmforgatás Sharon Stone Paul Verhoeven Elemi ösztön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla, Sharon Stone frissen megjelent emlékirataiban mesélt az Elemi ösztön forgatásáról, és a film leghíresebb jelenetéről, amiben egy pillanatra megvillantotta a lába közét. Ő azt állította, ígéretet kapott arra, hogy semmi fog sem látszani a híres kihallgatási jelenetben. Most viszont a film rendezője, a holland Paul Verhoeven megcáfolta a 63 éves Stone szavait. 

"Pontosan tudta, hogy mi történik, elmondtam neki, hogy a karaktere azon alapszik, hogy a diákéveim alatt ismertem egy nőt, aki a bulikban minden alkalommal széttárta a lábait, miközben nem viselt bugyit. Amikor egy barátom mondta neki, hogy látni a vagináját, azt válaszolta, tudja, azért csinálja" - nyilatkozta a nypostnak a rendező.

Sharon Stone az Elemi ösztönben Forrás: Empire

Verhoven úgy emlékszik vissza, Sharon beleegyezett a villantásba, amikor azonban később meglátta őrjöngött, attól tartott tönkre megy a karrierje, ám akkor már késő volt változtatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.