Hihetetlen, de igaz! 79 éves lett Esztergályos Cecília - Csonka András így köszöntötte a színésznőt

Esztergályos Cecília köszöntés Csonka András Instagram születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Elragadó és utánozhatatlan, egy érzelem és energiabomba, humorágyú, Isten áldotta tehetség, bohóckirálynő és egy cserfes, szertelen fruska" - ezekkel a szavakkal köszöntötte Csonka András a színésznőt.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő szerdán töltötte be a 79. életévét, amiről sok kollégája, ismerőse megemlékezett. Természetesen egykori Família Kft-s kollégája, Csonka András sem hagyta ki a nagy eseményt, Instagramján köszöntötte fel kedvenc színésznőjét.

„Mit is írhatnék róla? Nehezen találok olyan jelzőt, amit az évek alatt már nem koptattam el, ha róla van szó. Ma újra szülinapos, és én megint lelkendezem. A sors ajándéka volt az a 8 év, amit a közelében tölthettem. Elragadó és utánozhatatlan, egy érzelem és energiabomba, humorágyú, Isten áldotta tehetség, bohóckirálynő és egy cserfes, szertelen fruska. Ez mind Ő. Abszolút kortalan. Rajongója voltam és leszek mindig is‼️ Isten éltessen édes Cucika‼️" - írta a kiposztolt fotó mellé András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.