Előnyére változik a Facebook, 1 héten belül mindenki kipróbálhatja az új verziót

Forrás: AFP/Chris Delmas -
változások Facebook Meta Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a bosszankodásnak a sok felesleges, kéretlen tartalom miatt a sötétkék közösségi oldalon: ezentúl a felhasználók jobban beleszólhatnak majd abba, hogy mi kerüljön a szemük elé a hírfolyamban.

Mark Zuckerberg egy olyan felhasználóbarát új funkcióról számolt be a minap, mellyel részben a TikTokról és az Instagramról vettek példát. Ezentúl kétféle üzenőfalon nézelődhetünk: az egyiken a felhasználó tevékenysége alapján, az algoritmusok által meghatározott tartalmak között lehet majd böngészni, míg a másikon az ismerősök, illetve a követett és kedvelt oldalak posztjai sorakoznak majd kronologikus sorrendben.

Forrás: AFP/Chris Delmas

Így kiküszöbölhető lesz az a bosszantó jelenség, hogy az alkalmazás kénye-kedve szerint válogatja ki, mi kerüljön az üzenőfalunkra és emiatt lemaradjunk a számunkra fontos felhasználók, illetve oldalak új bejegyzéseiről. A frissítést hullámokban aktiválják, az iOS-esek és androidosok többsége már csütörtökön kipróbálhatta az új platformot, ám azoknak sem kell aggódniuk, akik még a Facebook régi felületét látják: egy héten belül mindenki számára elérhető lesz az új verzió – írja a CNN

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.