Szívszorító sorokkal búcsúzott Szinetár Dóra Dunai Tamástól: "Nagyon könnyű volt szeretni"

Forrás: MTI/Komka Péter -
búcsú Dunai Tamás haláleset Dunai Tamás halála Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dunai Tamás halála nem csak a nézőket törte meg, kollégái számára is hihetetlen, hogy többé már nem állhatnak vele egy színpadon. Szinetár Dóra szívszorító szavakkal és egy videóval búcsúzott.

"Négy éve azért vettem fel a takarásból, ahogy Tamás énekel a Budapest Klezmer Banddel, mert annyira jó őt nézni. Hogy meglegyen a telefonomon. Azóta is gyakran visszanézem, mert azok közé az emberek közé tartozott, akit nagyon könnyű volt szeretni. Akit igazából csak szeretni lehetett. Akit ha láttam, elmosolyodtam. Pedig ríkatott meg nézőtéren ülve a színpadról például a Gettóban, vagy az Egy nyári éj mosolyában, vagy akár Tevjeként. De mert 'civilben' is annyi szeretet áradt belőle, olyan tisztaság, ami tényleg nagyon ritka. Biztos, hogy a kedvessége, az őszintesége itt marad mindannyiunkkal, velem mindenképp. Sosem felejtem ezt a drága, szeretni való embert és csodás színészt! Gyönyörű utazást Édes Dunai Tamás" - írta a felvételhez Szinetár Dóra, amit itt tudsz megnézni.

Dunai Tamás 73 éves volt Forrás: MTI/Komka Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.