Több mint 150 programmal vár a SopronFest: az ingyenes nyitókoncertet Charlie adja

programok fesztivál koncert Sopron SopronFest programkínálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan körvonalazódik, hogy mely fesztiválok milyen programkínálattal várják majd a tombolni vágyókat az idei nyáron. Lesz Sziget, EFOTT és SZIN is, ám az ikonikus brandek közül az egyik, a VOLT nem kerül megrendezésre.

A soproni VOLT Fesztivál szervezői tavaly novemberben közölték rajongóikkal a szomorú hírt, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudják megrendezni a kedvelt programsorozatot. Ekkor úgy tűnt, hogy a hűség városa zenei fesztivál nélkül marad, ám nemrég bejelentették, most pedig kihirdették az első SopronFest részletes programkínálatát.

Azahriah is fellép az első SopronFesten Forrás: https://www.instagram.com/azahriah_official/

A SopronFest április 27-től 30-ig tart majd és városszerte rengeteg helyszínen, több mint 150 programmal várják a fesztiválozókat. Az ingyenes nyitókoncertet a Fő téren tartják április 27-én 19 órától, ahol Charlie lép színpadra. A zenei kínálat részeként Sopronba érkezik mások mellett Azahriah, Dzsúdló, a Halott Pénz, Majka, Beton.Hofi, Krúbi, a Valmar, a Tankcsapda és az idei év első koncertjével a Quimby is.

A koncertek mellett kiállítások, színházi és irodalmi rendezvények, séták és gasztroélmények is várják a tavasszal Sopronba látogató vendégeket – írja a Kisalföld.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.