Hatalmas örömhír az Anna and the Barbies háza táján: Fonogram díjra jelölték az Adj Király Katonát! című, 8. stúdióalbumukat

Anna and the Barbies jelölés Fonogram-díj Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máris megérkezett az első jó hír az Anna and the Barbies új lemeze kapcsán. Az Adj Király Katonát! című 8. stúdióalbumukat Fonogram díjra jelölték, Az év hazai alternatív vagy indie-rock albuma vagy hangfelvétele kategóriában. A korábbi években eddig 3 alkalommal ítélték nekik a neves szakmai díjat.

Emellett javában zajlik az országjáró turné, és a dübörgő koncertsorozat állomásai között gőzerővel

készülnek a jövő évi Anna and the Barbies 20., jubileumi nagykoncertre, amelyhez kapcsolódóan számos meglepetést ígérnek.

Az elmúlt 2 évtized zenei világát szeretnék belesűríteni a kerek évfordulóra megálmodott műsorba, lélegzetelállító látványelemekkel, picit fanyar, szarkasztikus pikantériával megfűszerezve, de rendkívül inspiráló hatást keltve mindezzel.

Anna and the Barbies Forrás: Barta Imre

Megkezdődtek az előkészületei a tavaly óriási sikerrel bemutatott, táncosokkal kiegészült különleges hangulatú Müpa elektro-akusztikus, futurisztikus performance-nak is. A különböző művészeti ágak összefonódásából születő színházi előadáshoz idén Reviczky Gábor is csatlakozik, melyet Pásztor Annáék a lemezturnéhoz hasonlóan, országosan, több helyszínen mutatnak majd be a közönségnek.

Addig pedig folytatódik az országjárás az új lemezzel, amelynek záróakkordjaként május 5-én a Kobuciban találkozhat az Anna and the a Barbies-sal a közönség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.