Madár Vera Cs. Németh Lajosról: "A lelkében nem 83 éves volt, hanem kortalan..."

Forrás: TV2 -
Madár Vera Cs. Németh Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madár Vera megtörten nyilatkozott elhunyt kollégájáról.     https://www.life.hu/kultura/20230424-gyasz-elhunyt-a-familia-kft-es-a-joban-rosszban-szinesze-cs-nemeth-lajos.html

Cs. Németh Lajos halálhíre megrázta a magyar színésztársadalmat. Madár Verának is nagyon fog hiányozni Cs. Németh Lajos; a színésznő szerencsésnek érzi magát, hogy együtt dolgozhattak a Jóban Rosszban című sorozatban.

Cs. Németh Lajos és Madár Vera a Jóban Rosszban című sorozatban játszottak együtt Forrás: TV2

"Ismertem már korábbról is a csodálatos szinkronhangját, és legendás szerepei voltak, ezért nagyon megörültem, amikor először feltűnt a sorozatban. Őt tényleg mindenki szerette. Csendes volt, alázatos, az a generáció, akik a szakmát hivatásként kezelték, az embereket tiszteletben tartották, és rendkívül jó humora volt. A lelkében nem 83 éves volt, hanem kortalan. Örök derű volt a szemében, a lényében, a tartásában. (...) Ha problémád volt, végighallgatott, adott jó tanácsot. Akár komoly dologról volt szó, akár vicceskedni kellett, abban is partnerre leltünk benne. Mindig jelen volt, amikor kellett, mégsem éreztük soknak. Nem lehetett nem figyelni rá. Emberként, színészként is kiváló volt" - nyilatkozta Madár Vera a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.