Vadonatúj műsorok debütálnak a TV2-n

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
TV2 szórakozás műsor
A TV2 Média Csoport programigazgatója, Fischer Gábor a Digital Media Hungary konferencián bejelentette, hogy számos új műsor érkezik a TV2 képernyőjére.

Az új formátumok között szerepel az I can see your voice, egy találgatós zenei gameshow; a Cash or Trash, amelyben hétköznapi emberek a meggazdagodás reményében nem hétköznapi tárgyaikkal próbálnak szerencsét; és a legendás szójáték, a Password, amelyben sztárok segítenek „civil" játékosoknak megkaparintani a pénznyereményt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A SuperTV2 nézői idén ősszel egy több hónapos izgalmas műsorral, a Power Of Love, a Szerelem erejével gazdagodnak, amely már több országot megjárt és most debütál hazánkban is. Az újdonságok között szerepel továbbá a Next Topmodel Hungary is, amelyben a hazai szépségipar legjobb szakemberei keresik a következő magyar szupermodellt, és a kihívások, kalandok, fotózások, bemutatók során a versenyzőknek keményen meg kell dolgozniuk az álomszerződésért – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.