Erre kerestek 2023-ban legtöbbször a magyarok: a legnépszerűbb celebek, filmek, soroztok listája

Jákob Zoltán keresés Google Eszenyi Enikő Azariah
A Google kiadta a 2023-as keresési statisztikái, így végre kiderült, mire és kikre kerestünk rá legtöbbször az idén.

A Google Trendsen tette közzé a Google az év kereséseit. Megtudhattuk, mi érdekelt bennünket a legjobban az idén. Külön kategóriákban mutatják meg, hogy kik voltak a legnépszerűbb celebek, filmek, sportesemények vagy TV-műsorok az idei évben.

Hírességek

Hírességek közül megtöbben Azariah nevére kerestek hazánkban, őt követi Eszenyi Enikő, aki a Dancing with the Starsban szerepelt, a harmadik Jákob Zoltán, a Nagy Ő, majd Gálvölgyi János következik a sorban, az ötödik pedig Cansu Dere török színésznő. A hatodik helyre Tóth Gabi új kedvese, Papp Máté Bence táncolta be magát, Szoboszlai Dominik pedig a 9. helyet szerezte meg.

Elhunyt emberek

Az elhunyt emberek közül Suhajda Szilárd esete foglalkoztatta legjobban az internetezőket, őt Matthew Perry követte. A harmadik helyen Vágó István, a negyediken Tina Turner, az ötödiken pedig Alan Rickman neve áll.

Filmek

Filmek közül az Openheimer vezeti a listát, a második a Barbie — ez a film kapta idén a legtöbb Golden Globe jelölést is —, a harmadik az Avatar 2., negyedik a Megfojtott virágok, ötödik pedig a John Wick 4.

Sorozatok

Sorozatok közül a Wednesday volt legnépszerűbb, ezt követi a sorban a Netflix Ginny és Georgiája, harmadik a Hazatalálsz, negyedik a The Last of Us, ötödik pedig Az aranyifjú.

A többi kategória helyezettjeinek listáját itt éred el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.