Kiderült, mivel foglalkozik civilben Tóth Gabi új párja

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi Papp Máté Bence néptánc iskola tanár
Hónapok óta hangos a sajtó Tóth Gabi szerelmi életétől. A közösségi médiában sokan kikezdték, amiért válása után azonnal beleugrott egy párkapcsolatban, de az énekesnő, elmondása szerint boldogabb, mint valaha. Gabi szívét Papp Máté Bence rabolta el, akiről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a Fricska együttes táncosa.

A Bors egy olvasói levélből tudta meg, hogy Papp Máté Bence, Tóth Gabi új párja civilben tanár a Baár–Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Diákotthonban, néptáncot tanít különböző korú gyerekeknek.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Az iskola honlapján azt írják, hogy a Fricska táncegyüttes tagja már 2014 óta tanít náluk, és Máté az iskola életében is aktívan részt vesz. Tavasszal holland cserediákokat vezetett körbe az országban, majd táncbemutatót is tartott nekik. A novemberi szalagavatón is ott volt, a hagyományos tanártáncból is kivette a részét. A buliba ráadásul nem is egyedül érkezett, elvitte magával szerelmét, Gabit is.

Tóth Gabi nemrég a közösségi oldalán tisztázta a válásáról és az új kapcsoláról szóló pletykákat. Úgy érezte, meg kell védenie magát a kislánya, Hannaróza érdekében is. Hosszú posztban részletezte, hogy nem volt viszonya a házassága alatt, Mátéval a szakítás után jött össze.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.