párkapcsolat Palcsó Tamás Megasztár énekes megismerés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palcsó Tamás, a Megasztár 2 ezüstérmese szerint azt, hogy szerepelt a tehetségkutatóban, nem nagyon tudja magáról senki sem levetkőzni. Az énekes a műsor után fél évig renegeteget szerepelt a médiában, az idő múlásával ezeknek a megjelenéseknek a száma azonban csökkent. A Life.hu a Nóta Tv forgatásán érte utol Tomit, aki szerint a fiatalok még mindig megismerik őt az utcán, de csajozni már nem használja hírnevét, mivel két éve tartós kapcsolatban él kedvesével.

Eljegyezte egymást Hollywood két szexi sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120111-eljegyezte-egymast-hollywood-ket-szexi-sztarja-halle-berry-es-olivier.htmlElhagyta felesége a Megasztár népszerű énekeséthttp://www.life.hu/legykepben/20120111-megasztar-gaspar-lacit-elhagyta-a-felesege.htmlVV5: Rendőrök visznek ki két lakót a villából - Ketten már büntetést is kaptakhttp://www.life.hu/legykepben/20120111-vv5-feco-nekitamadt-attilanak-a-rendorakademia-het-elso-napjan.htmlMessi ismét aranylabdáshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120110-lionel-messi-ismet-aranylabdas.htmlEgykori megasztárosok és alig ismert énekesek az eurovíziós sajtótájékoztatónhttp://www.life.hu/legykepben/20120110-megasztaros-visszaterok-es-ismeretlen-enekesek-az-eurovizios-dalfesztival-sajtotajekoztatojan.htmlKülön utakon folytatja a Szinetár-Bereczki pároshttp://www.life.hu/legykepben/20120110-kulon-utakon-folytatja-a-szinetarbereczki-paros.htmlMegy a terelés - Valami nem stimmel VV Gigi dubaji útjával kapcsolatban!http://www.life.hu/legykepben/20120110-valovilag-dubajozas-miert-jart-gigi-dubajban.htmlVV5: Szerelme golyózta ki Kingáthttp://www.life.hu/legykepben/20120109-vv5-veranak-megint-elgurult-a-gyogyszere.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.