Megmutatta ikerfiait a meleg szívtipró

ikrek Ricky Martin énekes homoszexuális pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ricky Martin énekes megmutatta tündéri, hároméves ikerfiait.

Vanity Fair
Vanity Fair

Az áprilisi spanyol Vanity Fair magazin címlapján pózol a latin énekes ikreivel, a hároméves Matteóval és Valentinóval. "Az életemet is odaadnám annak az asszonynak, aki világra hozta a gyermekeimet" - vallotta a kiváló apává vált szívtipró a magazinnak.

Vanity Fair
Vanity Fair

Ricky Martin 2010-ben hozta nyilvánosságra másságát. Az énekes négy éve él együtt kedvesével, Carlos Gonzalez Abellával, és együtt nevelik az ikreket. "Most ez az, amire szükségem van. Apja vagyok két gyönyörű kisfiúnak, boldogabb vagyok, mint valaha, ők pedig nap mint nap új dolgokra tanítanak meg engem" - írta a sztár 2010 márciusában a honlapján.

Vanity Fair
Vanity Fair

Nagyon kínos dolog történt az énekesnővel a színpadonhttp://www.life.hu/legykepben/20120322-nagyon-kinos-dolog-tortent-az-enekesnovel.htmlKiderült Lindsay Lohan pornós titkahttp://www.life.hu/legykepben/20120321-kiderult-lindsay-lohan-pornos-titka.htmlMinősíthetetlen viselkedése miatt kizárták az Éden Hotel egyik játékosáthttp://www.life.hu/legykepben/20120321-kizartak-petert-az-eden-hotel-2bol-mar-nagyon-megbanta-tettet.htmlÚj sztárok a hírességek sétányánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120321-uj-sztarok-a-hiressegek-setanyan.htmlPánikrohamot kapott Damu Rolandhttp://www.life.hu/legykepben/20120321-panikrohamot-kapott-damu-roland.htmlSzerelme miatt szakít a szexiparral a ValóVilág bombázójahttp://www.life.hu/legykepben/20120321-valovilag-szandika-szakit-a-szexiparral-a-szerelem-az-oka.htmlÚjabb magyar színész megy börtönbehttp://www.life.hu/legykepben/20120320-damu-rolandot-negy-es-fel-ev-bortonre-iteltek-jogerosen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.