Szemmel láthatóan terhes! 8 hónappal a szülés után ismét babát vár a világhírű énekesnő

anya terhes Beyoncé énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 8 hónappal első gyermeke, Blu Ivy születése után ismét anyai örömök elé néz Beyoncé. A kicsi érkezését jövő év tavaszára várják.

Az alakjára általában kényesen adó énekesnőt egy étteremben fotózták le testhezálló ruhájában, amely tökéletesen megmutatta gömbölyödő pocakját. "Hihetetlen, de szemmel láthatóan ismét terhes!" - árulta el egy szemtanú. A képek alapján a sztár háromhónapos terhes, így várhatóan jövő év áprilisában születik meg Beyoncé és férje, Jay-Z második gyermeke.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hírt ugyan hivatalosan nem erősítették meg, de a házaspár közeli barátja elárulta: nem csupán pletyka, hanem tény, hogy az énekesnő ismét babát vár. Nem csoda, hogy most a családalapítás került a középpontba, hiszen Beyoncé gyermekkorától a karrierjének szentelte az életét, és most, sikerei csúcsán már megengedheti magának, hogy egy kicsit a magánéletére koncentráljon és nőként, anyaként is teljes életet éljen.

Beyoncé körte alakja egészségesebb, mint Catherine Zeta-Jones alma formájahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120627-miert-elonyosebb-a-nok-szamara-korteforma-mint-az-almaforma.htmlCombot villantott Beyoncéhttp://www.life.hu/legytrendi/20120702-combot-villantott-beyonce.htmlBeyoncé smink nélkül mutatkozott - Teljesen megváltoztatta az anyasághttp://www.life.hu/anyaskodj/20120517-beyonce-smink-nelkul-mutatkozott-teljesen-megvaltoztatta-az-anyasag.htmlElmesélte szépségtitkait Beyoncéhttp://www.life.hu/szepulj/20120507-elmeselte-szepsegtitkait-beyonce.htmlBeyoncé pompás alakja a pletykákat igazolja - Lehetséges lenne 8 hét alatt így lefogyni?http://www.life.hu/anyaskodj/20120320-beyonce-pompas-alakja-a-pletykakat-igazolja-lehetseges-lenne-8.htmlAz első fotók Beyoncé kislányárólhttp://www.life.hu/life/galeria/20120213-az-elso-fotok-beyonce-es-jayz-kislanyarol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.