modell esküvő eljegyzés lánykérés Dundika Majka rapper gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év együttélés és egy közös gyermek után megkérte Dundika kezét Majka. A romantikus lánykérésre az egykori playmate születésnapján, szeptemberben került sor. Dundika az esküvő után tervezi a a második közös gyereket - árulta el a Life.hu-nak.

Majka bár kinyilvánította szándékát, hogy feleségül szeretné venni kisfia, Marián édesanyját, türelmet kért leendő asszonyától.
"Annyit kértem csak, hogy tavaszig bírja ki, ugyanis egyelőre úgy tűnik, nincs egyetlen szabad szombatom sem az elkövetkező hónapokban, folyamatosan koncertezem" - kezdte mesélni a boldog vőlegény.

Fotó: Just Creative
Fotó: Just Creative

Kattints a képre, és nézd meg a szerelmeseket esküvői ruhában,
Dundikát vadító menyecskeruhában!

"A legnagyobb természetességgel vettem tudomásul, hogy lesz egy gyermekünk, s tökéletes harmóniában létezünk a mi kis hármas egységünkben. De az, hogy valóban összeházasodunk, hihetetlen érzéseket és gondolatokat hozott a kapcsolatunkba. Még szoknom kell, nem éreztem még hasonlót korábban. Ezért is gondoltam, hogy kézen fogom a kis menyasszonyomat, és szépen elmegyünk a december 1-2-i esküvői kiállításra, hogy egyáltalán összeálljon a kép a fejemben, mire is vállalkoztam" - nevetett Majka.

"Nagyon nagy álmom vált azzal valóra, hogy Majka megkérte a kezem. Nem vagyok egyáltalán nyomulós típus, nem is erőltettem ezt a lépést, így még nagyobb volt a meglepetés, amikor egy romantikus születésnapi program során előkerült az ajándék jegygyűrű is. Most nagyon kifáradtam az izgő-mozgó kisfiamtól, de úgy érzem, hogy esküvő után jöhet a második gyerek is" - árulta el Dundika a Life.hu-nak.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében

Így még sosem láthattuk őket! Megmutatták igazi arcukat, elgyengültek a sztárokhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-vigyel-haza-alapitvany-jovo-evi-naptarfotozas-horgas-eszter-demcsak-zsuzsa.htmlSarka Kata szerint Hajdú megcsalta - Hajdú szerint nemhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-sarka-kata-szerint-hajdu-peter-megcsalta-hajdu-peter-szerint-nem.htmlTatár Csilla kikerekedett, de nem bánjahttp://www.life.hu/legykepben/20121122-tatar-csilla-musorvezeto-hizott-ot-kilot-de-nem-banja.htmlZámbó Krisztián bevallotta, hogy elvesztegette az időthttp://www.life.hu/legykepben/20121120-xfaktor-zambo-krisztian-elvesztegette-az-eveket.htmlMajka eljegyezte Dundikáthttp://www.life.hu/legykepben/20121122-majka-majoros-peter-a-valo-vilag-sztarja-hornyak-hajnalka-dundikat.htmlMegúszta a börtönt Győzikehttp://www.life.hu/legykepben/20121122-gaspar-gyozo-gyozi-magyar-showman-meguszta-a-bortont.htmlMegríkatta a Mestert a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-henderson-david-a-voice-versenyzoje-termeszetfeletti-erok-segitsegevel-jutott-tovabb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.