Puskás Peti szerelem Megasztár szakítás sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra boldog Puskás Peti. A Megasztár egykori versenyzője néhány hónapnyi szünet után visszakapta szerelmét, akivel októberben szakított - tudta meg a Life.hu.

Két hónapja újra boldog Puskás Peti. A Megasztár egykori versenyzője - három és fél évnyi szerelem után - októberben szakított a nála kilenc évvel fiatalabb kedvesével, Kingával. A szerelmesek azonban nem sokáig bírták egymás nélkül.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kattints a képre és nézd meg, hogy buliztak a fiatalok az Eurovízió többi magyar indulójával!


"Két hónapja újra egymásra találtunk és azóta teljes köztünk a boldogság" - árulta el a Life.hu újságírójának Peti, aki most már együtt is dolgozik fotós párjával. "Létrehoztam egy céget, amelyben Kingával együtt dolgozunk. Videoklipeket forgatunk, ő pedig fotósként vesz rész a munkában" - tette hozzá az énekes, aki azt is elárulta, hogy miért ragaszkodik ennyire szerelméhez. "Ő olyan lány, aki nemcsak szép, hanem vannak céljai, van hobbija. Nem csak az foglalkoztatja, hogy este hova menjen bulizni."

Puskás Peti nem csupán visszanyert kedvesének örülhet, hiszen a karrierje is jól alakul. "A Madách Színház 30 éve játssza a Macskákat, és a jubileumi előadásban én is szerepet kaptam, aminek nagyon örülök. Emellett az Eurovíziós Dalfesztiválon a dalom a legjobb 30 közé került, úgyhogy mondhatom, hogy jól kezdődött számomra ez az év."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.