temetés gyász rózsa Cipő búcsúztató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csendültek fel Republic dalok a kistarcsai köztemetőben, ahol péntek délután 3 órakor helyezték örök nyugalomra a Republic énekesét, Cipőt, azaz Bódi Lászlót.

Minden szál sárga rózsa elfogyott a kistarcsai temető közelében álló virágboltokból, annak ellenére, hogy több száz szálat rendeltek a virágárusok. A gyászolók eleget tettek a Republic együttes kérésének, és egy szál sárga rózsával búcsúztak az együttes frontemberétől, Cipőtől, aki március 11-én 47 évesen hunyt el szívbetegségben.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

A kép az [origo] hírportál cikkéhez készült. Kattints a képre a galériáért
! Fotó: Tuba Zoltán

Cipő előtt több ezren rótták le kegyeletüket. A Life.hu helyszínen lévő munkatársa szerint a temetés előtt háromnegyed órával alig lehetett megközelíteni a ravatalozót, akkora volt a tömeg és a szertartás kezdetéig csak nőtt és nőtt a megemlékezők száma. Cipő koporsóján édesanyja zokogott hosszasan, de gyermekei és élettársa is mindvégig könnyeikkel küzdöttek.

A tömegben feltűnt több ismert ember, többek között Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea, zenésztársak, kollégák, mint Nagy Feró és Szigeti Ferenc, de politikusok is. Az MSZP-s Horváth Csaba is eljött a temetésre, Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke pedig privát emberként búcsúztatta az énekest. "A showbiznisz folytatódik, te a dalokban velünk maradsz. Csak Cipő testétől búcsúzunk, személyisége, lelke dalaiban, szövegeiben továbbra is velünk marad" - szóltak a búcsúztató szavai.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=NZJsyrhOpEkSOYrY

"Ennyi embert még nem láttam ismert ember temetésén" - mondta kollégánknak Győzike, aki egyedül érkezett és mindvégig a háttérből figyelte a búcsúztatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.