Meghalt Margaret Thatcher, a Vaslady

halál stroke Margaret Thatcher miniszterelnök Nagy-Britannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Nagy-Britannia egykori miniszterelnöke, a konzervatív párt vezetője, Margaret Thatcher - közölte szóvivője a CNN-nel. A politikus 87 éves volt.

Gyászol az Egyesült Királyság - hosszú betegség után 87 éves korában meghalt az egykori miniszterelnök, Margaret Thatcher. A Vaslady stroke-ot kapott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Margaret Thatcher nemcsak Nagy-Britannia, de Európa első női miniszterelnöke volt, aki egymás után három választást is meg tudott nyerni. Az elmúlt években egészsége nagyon leromlott, számtalanszor kapott stroke-ot. 11 évet töltött a Downing Street 10-ben.
Életéből egy nagysikerű film is készült, Meryl Streep főszereplésével.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Mick Jagger lánya Margaret Thatcher stílusa előtt tiszteleghttp://www.life.hu/legytrendi/20110811-mick-jagger-lanya-margaret-thatcher-stilusa-elott-tiszteleg.htmlSzerették és még többen gyűlölték - Ki az igazi Vaslady?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120130-mi-van-a-vaslady-pancelja-mogott.htmlÍme a Vaslady 2012-benhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120105-ime-a-vaslady-2012ben.htmlMeghalt a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-shain-gandee-az-mtv-buckwild-cimu-valosagshowjanak-sztarja-tragikus-korulmenyek.htmlMeghalt Cipő - Gyászol a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130311-meghalt-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekese-47-eves.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.