Himalája-expedíció Erdély avatás Erőss Zsolt Sterczer Hilda emléktábla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emléktáblát avattak a Kancsendzöngán elhunyt hegymászó emlékére az erdélyi Békás-szorosban lévő Oltár-kő tetején.

Sterczer Hilda, Erőss Zsolt özvegye, Kollár Lajos, a "Magyarok a világ nyolcezresein" expedíciósorozat vezetője, valamint több mint ötven hegymászó és tisztelő jelenlétében július 6-án emléktáblát avattak Erőss Zsoltra emlékezve a Békás-szorosban lévő Oltár-kő tetején - írja a himalajaexpedicio.postr.hu. Az eseményről készült képeket itt megnézhetitek.

Forrás: himalajaexpedicio.postr.hu
Forrás: himalajaexpedicio.postr.hu

Bírálja Erőss Zsolt anyukája az expedíció-vezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20130606-eross-zsolt-elhunyt-hegymaszonk-edesanyja-bajtarsiatlansaggal-vadolta-meg-kollar-lajost.html"Kiss Pétert a szíve vitte vissza Erőss Zsoltért"http://www.life.hu/legykepben/20130605-kiss-peter-magyar-hegymaszo-meg-ma-is-elne-ha-nem.htmlÍme az utolsó képek Erőss Zsoltékrólhttp://www.life.hu/legykepben/20130602-eross-zsolt-magyar-hegymaszo-halalat-a-viz-hianya-okozhatta.htmlKésőn próbálták menteni Erőss Zsoltékathttp://www.life.hu/legykepben/20130531-eross-zsolt-edesanyja-szerint-keson-indult-mentoakcio-fiaert-eross-zsoltert.htmlKopjafával emlékeznek Erőss Zsoltékrahttp://www.life.hu/legykepben/20130528-eross-zsolt-hegymaszonak-a-bukkben-kiss-peternek-pedig-a-kekesteton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.