Vőlegénye elől menekül az egykori megasztáros

TV2 Nkuya Sonia Megasztár énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly bajba került Nkuya Sonia, aki Londonban a vőlegénye elől kénytelen bujkálni, és másfél éves kislányával Magyarországra szeretne jutni.

A Megasztár egykori versenyzője két éve költözött párjával Angliába, és másfél éve ott született meg közös kislányuk, Annabella Aphrodité is. A pár szerelme azonban viharos véget ért, olyannnyira, hogy a férfi elvette Sonia kislányának az útlevelét. Az énekesnő most pénz nélkül, a követség segítségével próbál Magyarországra jutni kétségbeesett helyzetéből. "Való igaz, ez történt. Remélem, minél hamarabb hazajutunk, és ha eljön az ideje, bővebben is mesélek majd" - mondta a Borsnak Sonia.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Családja megérezte, hogy mire készül az egykori Regős Bendegúzhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-olvaszto-imre-az-indul-a-bakterhaz-cimu-film-foszereploje-ongyilkossagot.htmlÍme a Sound legnagyobb melleihttp://www.life.hu/legykepben/20130715-megmutatjuk-a-balaton-sound-legnagyobb-melleit.htmlA leghíresebb dalszöveg Whitney Houston sírjánhttp://www.life.hu/legykepben/20130715-whitney-houston-tavaly-februarban-elhunyt-enekesno-sirja-megszepult.htmlKelly Osbourne-t végre meggyűrűztékhttp://www.life.hu/legykepben/20130715-kelly-osbourne-televizios-hiresseget-eljegyezte-parja-matthew-mosshart.htmlNyaralás helyett műtét vár Giannirahttp://www.life.hu/legykepben/20130710-gianni-annoni-olasz-musorvezetore-nyaralas-helyett-mutet-var.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.