Féltékenységből ölhették meg a bőröndbe rejtett lányt

gyilkosság halál brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több napja lehetett K. Alexandra holtteste egy bőröndbe gyömöszölve Észak-Londonban, mire a rendőrség rábukkant. A holttest azonosítása épp ezért nem volt egyszerű.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, egy magyar nő hulláját találták meg vasárnap Észak-Londonban. Mint kiderült, az áldozat egy 25 éves zalaegerszegi nő volt, aki két éve élt Angliában, és az éjszakában dolgozott.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A Blikk úgy tudja, hogy féltékenység állhatott a gyilkosság hátterében. A feltételezett 29 éves, szintén magyar származású tettest, a lány egykori barátját a rendőrség már elfogta és vádat is emeltek ellene. A fiatalok párkapcsolata megromolhatott az utóbbi időben, Szandra ezért költözött a férfi nélkül nemrégiben új albérletbe. A szobatársainak az lett gyanús, hogy ajtaja előtt egy idegen pár cipőt láttak napokon át, de a lánynak nyoma sem volt. Ezért tettek bejelentést a rendőrségen. A lány holttestére vasárnap találtak rá egy bőröndben. Halálának pontos oka egyelőre ismeretlen.

Forma-1-esekhez épül be Mádai Vivienhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-madai-vivien-magyar-musorvezeto-beepul-a-forma-1-egyik-csapataba.htmlMegszületett az Eurovíziós Dalfesztivál sztárjának kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20130725-walko-csaba-a-compact-disco-enekesenek-kisfia-milan-egy-hettel.htmlBreaking! Megtámadták Sarka Katáthttp://www.life.hu/legykepben/20130725-sarka-kata-magyar-celebet-megtamadtak-meg-akartak-eroszakolni.htmlNyilvánosak a felsőoktatási felvételi ponthatárokhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-nyilvanosak-a-felsooktatasi-felveteli-ponthatarok.htmlEgy edzést sem hagy ki Kammerer Zoltánhttp://www.life.hu/legykepben/20130723-kammerer-zoltan-haromszoros-olimpiai-es-haromszoros-vilagbajnok-kajakozo-egy-edzest.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.