szerep Amerikai Egyesült Államok haj Fenyő Iván Adrian Brody Kopasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sármos pasiból ijesztő kopasz férfivá változott a színész, aki tar fejével sokkolta környezetét.

Fenyő Iván egy szerep kedvéért vált meg hajától. A Blikk birtokába jutott egy olyan fotó is, amely arról tanúskodik, hogy Fenyő Iván az Adrian Brody főszereplésével készülő, Houdiniról szóló amerikai produkcióban szerepel majd. Iván bevallotta, eleinte neki is furcsa volt a kopaszsággal járó látvány és érzés, de már kezdi megszokni.

Így fest Iván kopaszon Forrás: facebook/Fenyő Iván

"Egy szupertitkos szerep miatt vágattam le a hajam, de az most tolódott, és így amiatt rövid lett a hajam. Aztán kaptam egy újabb lehetőséget egy külföldi filmben, itt viszont már ezzel a rövid hajjal nem szerepelhettem, csak úgy, ha tökéletesen kopaszra vágatom le, így belementem ebbe is, ezért vagyok most teljesen kopasz" – mesélte a színész. „Mondja mindenki, mennyire furcsa, de aztán mindenkinek tetszik" - mosolygott Fenyő, aki éppen az Egyesült Államokba költözött volna, amikor jött az amerikai filmstábtól a felkérés. „Nem tettem le arról, hogy kimenjek. Azt intéztem, hogy színészként legálisan dolgozhassak ott. Ez a fő terv, és hosszabb időre tervezek" – magyarázta Iván.

Négy centis a hó Kékestetőnhttp://www.life.hu/legykepben/20131125-a-hegyekben-par-centis-a-horeteg-a-szel-miatt-riasztast-adtak-ki-zalaban-pedig-aradnak-a-folyok.htmlMegvan Michael Jackson igazi gyilkosa?http://www.life.hu/legykepben/20131124-exkluziv-interju-minden-kiderul-michal-jackson-utolso-ejszakajarol-es-halalarol.htmlMegszólal a férfi, akinek a karjában halt meg a lezuhant a holttesthttp://www.life.hu/legykepben/20131124-megszolal-a-fiatalember-akinek-a-karjaba-zuhant-a-meztelen-holttest.htmlA Fazekas a legjobb középiskolahttp://www.life.hu/legykepben/20131122-a-budapesti-fazekas-mihaly-altalanos-iskola-es-gimnazium-vegzett-az-elen-a-hvg-kozepiskolai.htmlNem tesz feljelentést a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20131122-nem-tett-feljelentest-a-bantalmazott-szepsegkiralyno-a-2011-es-miss-hungary-bertok-maya-akit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.