Nem volt biztosítása Zámbó Árpy házának

víz oltás tűz biztosítás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Árpy igazán szerencsés, ugyanis lakása nem esett áldozatul annak a pusztító tűznek, amely szombat éjjel keletkezett a VII. kerületi körfolyosós társasház tetőterében. Zámbó Jimmy testvérénél az oltáshoz használt víz okozott károkat.

Nem tud a lakásában maradni Zámbó Árpy, ugyanis a víz tönkretette a bútorokat, eláztatta a falakat. Az énekes úgy tervezi, hogy valamelyik rokonához fog költözni, amíg sikerül rendbe hoznia otthonát.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Megvan Michael Jackson igazi gyilkosa?http://www.life.hu/legykepben/20131124-exkluziv-interju-minden-kiderul-michal-jackson-utolso-ejszakajarol-es-halalarol.htmlVége a műmájerkodásnak az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131123-az-x-faktor-hetedik-dontoje-a-mentorok-ejszakajarol-szolt.htmlDukai Regina biztosítás nélkül vagánykodikhttp://www.life.hu/legykepben/20131122-dukai-regina-biztositas-nelkul-vaganykodik-a-ho-shown.htmlFurcsa melleket kapott a Miss Fitness győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20131120-miss-fittness-gyoztese-tikoskitty-furcsa-alaku-melleket-kapott-dr-tizedes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.