kommentelés Jesse James Sandra Bullock rajongók internetezési szokás internet közvélemény kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő megbánta, hogy a neten kíváncsiskodott azután, mit is gondolnak róla az emberek.

Sandra Bullock ((49) a Gravitáció, a Beépített szépség és még egy sor nevezetes film tehetséges főszereplője azt állítja, többé nem kíváncsi arra, miként vélekednek róla az emberek a világhálón- írta a Blikk.

Forrás: AFP

A színésznőt állítólag sokkolta az a rosszindulat, amit a róla szóló cikkek alatti kommentekben olvasott. A legártalmatlanabb megjegyzések a korával foglalkoztak, amin még mosolyogva túllépett az ötven felé közeledő, de még mindig bájos világsztár, ám talált olyan bejegyzéseket is, amelyek valóban sértőek voltak. Valóban azok lehettek, ha Sandra Bullock ennyire kiborult, hiszen köztudomású, hogy a jókedélyű Sandrát az utóbbi néhány évben alaposan próbára tette az élet. Amíg a sors egyik oldalról kényeztette a nőt (siker és Oscar díj), addig egy másik területen kegyetlenül lecsapott rá, amikor kiderült, hogy férje, a vad, agyontetovált motoros, Jesse James szívtelenül csalja. Sandra persze túllépett ezen is, még akkor is, ha a válást követő időszakban fel-felröppentek a hírek arról, hogy Sandra drogokkal próbál felejteni. Éppen ezért meglepő az érzékenység, ahogy fogadta a hétköznapi emberek hétköznapi bejegyzéseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.