A rendőrségen köthet ki VV Charlotte

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Charlotte Villa Való Világ 6 rendőrség szexfüggőség bíróság szereplő prostitució
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 6 ledér üdvöskéje prostibotrányba keveredett, amelynek egyenes következménye lehet, hogy a villából a bíróságra viszik a rendőrök.

Charlotte már a villába vonulásakor bevallotta, hogy félezer férfival volt eddig dolga. Bent pedig nem váratott sokáig magára az első szexuális aktus, amelyben természetesen ő is benne volt. Ahogy a Life.hu megírta, az is kiderült, a lány pénzért adta a bájait és biztos, hogy tanúként idézi be a bíróság a kerítéssel vádolt UFO Zsolt ügyében - írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az UFO zenekar tagja és bűnrészességgel vádolt társai, S. Balázs és F. Fatima ügyének tárgyalása tegnap folytatódott. Mint kiderült, a további tárgyalások során a bűnesethez kapcsolódó szexmunkás lányokat is beidézik tanúskodni. V. Zsolt ügyvédjének nincs kétsége afelől, hogy a meghallgatások során hamarosan felbukkan a tárgyaláson már név szerint is említett Aradi Sarolta.

Kérdés, hogy Charlotte a ValóVilágra hivatkozva kérelmezheti-e, hogy ne vegyen részt a tárgyaláson vagy elkerülhetetlen a megjelenése?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.