Ashton Kutcher Charlie Sheen Két pasi - meg egy kicsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie Sheen helyére új ember kellett a Két pasi - meg egy kicsi című sorozatban - a producerek pedig megtalálták a legmegfelelőbb embert.  

Charlie Sheen az utóbbi hónapokban fékezhetetlen viselkedése miatt elvesztette igen jól jövedelmező munkáját - pedig nemrég még ő volt a legjobban fizetett sorozatsztár. Miután az alkohol- és drogproblémái eluralkodtak rajta, munkaadóinak elege lett, és kirúgták a sorozatból. Helyére csak a napokban találták meg a megfelelő embert, amit csütörtökön nyilvánosságra is hoztak. Bár több sztár - többek között Hugh Grant - neve is szóba került, Ashton Kutcher lett a szerencsés, aki bekerülhet a Két pasi - meg egy kicsi stábjába.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ashton számára a televízió világa nem ismeretlen - az Azok a 70-es évek show-nak közel kétszáz részében feltűnt már. A kezdetben modellként dolgozó fiú már készített több sorozatot is, így már nagyon várja az új, igen nagy kihívást.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.