Brad Pitt Angelina Jolie Kung Fu Panda 2 tetoválás
A színésznő végre elárulta, mit is jelent a karján lévő legújabb tetoválása.

Hetekig azt találgatta az amerikai sajtó, vajon mit is jelent az Angelina Jolie karján lévő új tetoválás. Köztudott, hogy a színésznő a bal karjára tetováltotta mind a hat gyermekének születési koordinátáit - áprilisban, egy tunéziai látogatás alkalmával azonban egy hetedik számsort vettek észre a szemfüles fotósok.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A napokban egy, a Kung Fu Panda 2. részének apropóján készült interjúban Jolie meglepődött, amikor a riporter a legújabb tetoválásáról kérdezte őt - és bosszantotta a feltételezés, miszerint egy újabb örökbefogadás állna a háttérben. "Hát, ha jobban odafigyelt volna bárki is az írásra, akkor tudná, hogy a koordináták Brad születési helyét jelzik" - mondta a Tomb Raider sztárja. "Nem kellett volna sok ész, hogy a koordináták alapján kitalálják Shawnee városát Oklahomában."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A díva azt is elmondta, most nem valószínű, hogy ismét örökbe fogadna egy hetedik csemetét. Jelenleg azt érzi a legnagyobb feladatának, hogy a gyerekek megértsék, mindannyian egyenrangúak a családban, attól függően, hogy örökbe fogadták-e őket, vagy sem. "Mi otthon erről is nyíltan beszélünk. Nem lesz perpatvar és probléma a téma körül" - vallotta a színésznő.

Íme Magyarország álomnője és álompasijahttp://www.life.hu/legykepben/20110512-magyarorszag-alomnoje-es-alompasija.htmlVV Alekosz olyat villantott, amit senki nem gondolt volna!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110511-vv-alekosz-olyat-villantott-amit-senki-nem-gondolt-volna.htmlEllepték Cannes-t a világsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110511-elleptek-cannest-a-vilagsztarok-a-filmfesztival-idejere-2011ben-is.htmlAz őrült spanyol esete a mexikói szépséggelhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110511-salma-hayek-es-antonio-banderas-cannesban.htmlDukai Regina barátságot kötött David Guettávalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110511-dukai-regina-baratsagot-kotott-david-guettaval.htmlWolf Kati bejutott az Eurovíziós Dalverseny döntőjébe!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-wolf-kati-eurovizios-dalverseny.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Már szülnének is Alekosznak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-mar-szulnenek-is-alekosznak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.