Lebuktak! Egy titokzatos nővel randizott Jim Carrey

lebukás Jim Carrey színész tengerpart Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, már nem magányos Jim Carrey, akit Malibu partján egy fiatal, csinos, bikinit viselő nővel fotóztak le. A pár láthatóan nagyon élvezte egymás társaságát.

Jim és a titokzatos nő Malibu partján pihent, nem messze az 50 éves színész házától, amelyet júniusban több mint 13 millió dollárért, vagyis több mint 2 milliárd forintért kínált eladásra. Elképzelhető, hogy ezután mégsem válik meg az ingatlantól, mert immár van kivel megosztania a csodálatos otthont.

Northfoto
Northfoto

Azt ugyan nem tudni, hogy ki a csinos fiatal lány, akivel lencsevégre kapták, de szemtanúk szerint több van köztük, mint barátság. Nem is lenne csoda, ha a Mr. Popper pingvinjei sztárja új kapcsolatba kezdene, hiszen Jenny McCartney-val való 5 éves kapcsolata már 2 éve, 2010-ben véget ért, és azóta Jimnek csupán néhány futó kalandban volt része Emma Stone-nal és Anastacia Victinával.

Halálra rémült az ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120911-d-toth-kriszta-az-mtva-musorvezetoje-halalra-remult-forgatas-kozben.htmlLiptai Claudiát letaszítják trónjáról - Már érződik az összhang a két új műsorvezető közötthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110912-osszeeskuvok-peller-mariann-es-tilla-vezetik-az-uj-tv2-valosagshowt.htmlNyíltan felvállalják - Mila Kunis és Ashton Kutcher egy párhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-mila-kunis-amerikai-szineszno-es-ashton-kutcher-amerikai-szinesz-csokoloztak.htmlRettenetesen hiányzik az énekesnek a fiatalon elhunyt nevelt fiahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-usher-szinesz-enekes-eloszor-vallott-nevelt-fia-kile-halalarol.htmlRetteg a hangja elvesztésétől az RTL Klub egyik vezető arcahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-retteg-hangja-elvesztesetol-osi-gyogymoddal.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.