Titkolja terhességét Lady Gaga - A sztár barátnője fecsegte ki a titkot

Kelly Osbourne barát titok hízás terhes Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepően kigömbölyödve jelent meg a londoni divathéten Lady Gaga, akiről saját kebelbarátnője, Kelly Osbourne azt állítja, hogy terhes.

Első gyermekét várja Lady Gaga, állítja barátnője, Kelly Osbourne. Az énekesnő a londoni divathéten látványos súlyfelesleggel jelent meg, mire Kelly elárulta: már hosszú ideje sejti, hogy Gaga várandós. "Szerintem terhes. Már többször feltűnt, hogy a hasát elrejtő ruhákban jár, ráadásul a haját is megváltoztatta, ami szintén gyanús, hiszen a terhes nők általában nem festetik a hajukat" - mondta az Osbourne lány egy tévéshow felvételén. Lady Gaga ugyan már többször nyilatkozott arról, hogy gyermekre vágyik, ám hajszolt életébe most nehezen férne bele egy újszülött.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Ráadásul a héten Amszterdamban lefotózták, amint épp füves cigit szívott, és ez a tény erősen megkérdőjelezi a terhességével kapcsolatos spekulációkat. Lehet, hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy az énekesnő kissé elhagyta magát?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.