Új oldaláról mutatkozik be Som-Balogh Edina

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Kingája ezúttal egészen más oldalát mutatja meg nektek: a Life.hu új sorozatában, a LifeStyle-ban különleges szépségtitkaiba avat be bennünket a gyönyörű színésznő.

Mostantól minden héten, szerdánként kedveskedik Edina a Life.hu olvasóinak: a néhány perces videóiban megmutatja leghatásosabb szépségtrükkjeit, legyen szó az arcbőr szebbé tételéről, a legújabb sminktrendek bemutatásáról, vagy éppen frizuratippekről. Ha pedig saját készítésű apróságokkal, dekorációkkal szeretnéd feldobni az otthonod, Edina ebben is segít.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Tudtad?

Edina nemcsak színésznőként és műsorvezetőként állja meg a helyét. 2003-ban ő lett a Miss Hungary szépségverseny győztese, a rá következő évben hatalmas sikerrel képviselte hazánkat az uniós versenyen. Szabadidejében csodaszép festményeket készít és férjével, Krisztiánnal közösen nevelik immár hároméves kisfiukat, Noelt.

Som-Balogh Edina végtelen hosszú lábakat villantotthttp://www.life.hu/lifestyle/20160406-som-balogh-edina-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-miniruhaban-villantotta-meg-vegtelen-hosszu-labait.htmlA Barátok közt sztárjánál is tombol a tavasz, és egy szexi kisruhában pózolva köszöntötte a napsugarakat. LifeStyle--Som-Balogh Edina: „Mintha egy súly került volna le a vállamról”http://www.life.hu/lifestyle/20160329-som-balogh-edinat-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjat-jogaorara-vittuk.htmlA Barátok közt egykori sztárja örömmel fogadta a meghívást a jógaórára, ahol kemény kihívás elé állítottuk, de neki nem okoztak gondot a legnehezebb ászanák sem. LifeStyle--Tavaszi boszorkányként varázsolt Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/lifestyle/20160324-som-balogh-edina-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-es-kustanczi-lia-modell-tavaszi-boszorkanykent.htmlSárkányfarok helyett tintahal festék, békanyelv helyett vodkakaviár, gőzölgő üst helyett folyékony nitrogén... Mintha egy varázslóiskolában járt vona a két szépésg. LifeStyle--Som-Balogh Edina megijedt, amikor kiderült kisfia betegségehttp://www.life.hu/lifestyle/20160226-som-balogh-edina-allergias-tobb-elelmiszerre-az-edesanya-maga-allitja-ossze-a-napi-menut.htmlA Barátok közt színésznője és férje először el sem tudta képzelni, hogy kisfiuk mitől étvágytalan és kiütéses. A szülők végső kétségbeesésükben orvoshoz fordultak. LifeStyleOrigoSom-Balogh Edina nem jár strandra, nem szereti, ha megbámuljákhttp://www.life.hu/lifestyle/20150804-som-balogh-edina-nem-jar-strandra.htmlRitka alkalom, hogy Som-Balogh Edinát nyilvános strandon láthattuk. A Barátok közt színésznője nem szereti, ha megbámulják, és azzal kell foglalkoznia, hogy jól nézzen ki. Inkább kisfiának szenteli minden pillanatát. LifeStyleOrigoSom-Balogh Edina: "Minden gyerekben megvan a szopási igény hároméves koráig"http://www.life.hu/lifestyle/20150922-som-balogh-edina-ket-es-fel-evesen-is-szoptatja-kisfiat.htmlA Barátok közt színésznője nyíltan felvállalta, hogyan gondolkodik a szoptatásról, még akkor is, ha ezért rengeteg támadás éri. LifeStyle--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.