Csípd el a legnagyobb világsztárok koncertjeit Budapesten!

Prince zene Shakira koncert szórakozás program Sting Rihanna énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére ma már nem kell éveket várni arra, hogy legnagyobb kedvenceidre élőben is tombolhass. 2011-ben rengeteg popikon lép fel Budapesten, ám ha ott szeretnél lenni a koncerteken, nem árt időben jegyet foglalnod.

1. Rihanna - Budapest Sportaréna

Hosszas várakozás és szervezés után végre te is megcsodálhatod a lángoló hajú énekesnőt, aki több mint 30 millió eladott albumával, 15 Grammy- és számtalan zenei jelölésével napjaink egyik legizgalmasabb előadója, népszerű slágerei az elmúlt években kilencszer vezették az amerikai listákat. A barbadosi születésű énekesnőt 15 évesen Jay-Z szerződtette le a Def Jam Recordshoz. 2005-ben jelent meg debütáló nagylemeze Music of the Sun címmel, melyről a Pon de Replay rögtön listavezető lett. Alig egy évvel később adta ki második nagylemezét, majd harmadik stúdióalbuma 2007-ben jelent meg olyan világslágerekkel, mint a Don't Stop the Music, az Umbrella, a Take a Bow vagy a Disturbia. 2009-ben Rated R című lemeze hatalmas sikereket aratott, ötödik nagylemeze (Loud) pedig tavaly novemberben jelent meg. Rihanna szerint az új album pályafutásának leghitelesebb, egyben legerősebb anyaga.
Mikor?
Rihanna Loud turné, Budapest, 2011. december 8.
Mennyiért?
Jegyárak 9900 Ft-tól
Bővebb infók: www.eventim.hu/hu/


2. Shakira - Budapest Sportaréna

A buja csípőmozdulatairól is ismert Shakira a latin pop-rock zene egyik legnagyobb alakja. Közel ötvenmillió eladott albummal, 10 Grammy-, 15 Billboard- és számtalan rangos zenei díjjal Gloria Estefan után a világ második legsikeresebb latin énekesnője. A kolumbiai énekesnő 1995-ben adta ki Pies Descalzos című albumát, következő lemezét pedig már több mint 10 millióan vásárolták meg. Első angol nyelvű kislemeze a Whenever, Wherever, ezt követte a Laundry Service, majd 4 évvel később a Fijación Oral Vol.1 és Oral Fixation Vol. 2 album. 2009 őszén jelent meg Shakira hatodik albuma, melyről a Waka Waka (This Time for Africa) a 2010-es labdarúgó-világbajnokság hivatalos dala lett. Hetedik stúdióalbumát, a kétnyelvű Sale El Solt 2010 végén adta ki, a lemez több mint 4 millió példányban kelt el világszerte."Új albumom pontosan kifejezi azt, amilyen vagyok: jelenlegi lelkiállapotomat művészként és nőként. Néhány dal emlékeztet a kezdetekre, mintha szeretnék visszamenni az időben, ám olyan új perspektívákkal, ahogyan most látom a világot" - mondja Shakira új albumáról.
Mikor?
Shakira The Sun Comes Out világturné, Budapest, 2011. május 5.
Bővebb infó: www.livenation.hu/


3. Prince - Budapest Sportaréna

Az apró termetű herceg a világ egyik legizgalmasabb és legegyedibb előadója, a 90-es évek popikonja, aki 1976 óta uralja a slágerlistákat. Prince mintegy 100 millió eladott lemezzel, 10 platina albummal, 30 kislemezzel büszkélkedhet, valamint 7 Grammy- és rengeteg zenei díj birtokosa.
Az 1958-ban született amerikai énekes az utóbbi évtizedekben több névváltoztatáson esett át, ám egyedi stílusa máig hatalmas tömegeket mozgat meg, koncertjeire a jegyek pillanatok alatt elkelnek. Legismertebb dalai a Purple Rain, a Kiss, a U Got the Look, a When Doves Cry, a Cream, vagy a Peach, amelyeket nyáron élőben is meghallgathatsz.
Bővebb infó: www.premieriroda.hu/


4. Guano Apes - Budapest Club 202

A német nu metál banda 1994-ben alakult Göttingenben, karrierjük 1996-ban indult el az Open Your Eyeszal. 1997-ben jelent meg debütáló albumuk Proud Like a God címmel, amelyről a Lords of the Boards bombasztikus sikerű lett. 2000-ben adták ki második albumukat Don't Gives Me Names címmel, 2003-ban jött ki a Walking on a Thin Line. A csapat feloszlása után 2009-ben újraegyesült, majd az európai fesztiválokon aratott sikerek miatt döntöttek úgy a tagok, hogy elkészítik negyedik stúdióalbumokat, mely Bel Air címmel áprilisban fog megjelenni. A koncertturné Szófiából indul, a zenekar októberben Budapesten lép fel.
Mikor?
Guano Apes Bel Air Tour, 2011. október 15.
Bővebb infó: www.oeticket.com/en/tickets/guano-apes-budapest-club-202-92191/event.html


5. Sting - Budapest Sportaréna

A brit zenész 16 alkalommal nyert Grammyt, jelölték Akadémia-díjra, valamint a The Police énekeseként már több mint 100 millió eladott lemezt tudhat a magáénak. Ha még nem láttad élőben a megrögzött zenei kalandort és újítót, nyáron részese lehetsz az élménynek, aki ezúttal a londoni filharmonikusok kíséretében adja elő legnagyobb slágereit. Sting Symphonicities albuma finom egyvelege a régi pop-rock zenének és a Royal Philharmonic klasszikus hangzásának. A turné budapesti állomásán felcsendül többek között az Englishman in New York, a Roxanne, a The Pirate's Bride, a When We Dance és az End of The Game. Sting koncertje kihagyhatatlan zenei csemege a szimfonikusok szerelmeseinek és az elegáns popzene kedvelőinek egyaránt.
Mikor?
Sting SYMPHONICITY turné, 2011. június 30.
Mennyiért?
Jegyeket 9900 Ft-tól rendelhetsz
Bővebb infó: www.livenation.hu/artist/sting-tickets

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.