Berki Krisztián Dubajban pihen luxuskörülmények között: fotók

luxus Lagzi Lajcsi nyaralás Dubaj Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg Dubajban tölti idejét Berki Krisztián, nem is akárhogyan: természetesen luxuskörülmények között.

Berki Krisztián Galambos Lajossal és még néhány barátjával együtt kiruccant kicsit Dubajba. Közösségi oldalára már több fotót és videót is feltöltött az utazásról, úgy tűnik, remekül érzik magukat. Jut idejük városnézésre és persze lazításra is.

Posztolt már több fotót a medence mellől és a Burj Al Arab királyi lakosztályából is.

Megnézzük a világ egyetlen 7csillagos ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ szállodájában milyen lehet az élet #amieletunk

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

5-en a Five-ba #amieletunk #dubai

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Távozik a Jóban Rosszban színésze, Kedvek Richárd: ő alakította Dr. Bezerédi Szilárd karakteréthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-tavozik-a-joban-rosszban-szinesze-kedvek-richard.htmlTávozik a Jóban Rosszban című sorozat egyik ikonikus színésze, Kedvek Richárd, aki 2011 óta alakította Dr. Bezerédi Szilár karakterét. TV + SztárokOrigoRachel Weisz piros ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-rachel-weisz-piros-ruhaban-mutatta-meg-gombolyodo-pocakjat.htmlRachel Weisz hosszú piros ruhában sétált, amikor a fotósok lencsevégre kapták. A kissé passzos ruhában jól látszik egyre kerekedő pocakja is. TV + Sztárok--Állítják, Morgan Freemannek szexuális kapcsolata volt fogadott unokájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180424-allitjak-morgan-freemannek-szexualis-kapcsolata-volt-fogadott-unokajaval.htmlMorgan Freemanről azt állítják, helytelen szexuális kapcsolata volt fogadott unokájával, akit 2015 nyarán brutálisan meggyilkoltak. A színészt a gyilkossággal gyanúsított férfi vádolja. TV + Sztárok--Szakértő elemezte Vilmos herceg és Katalin hercegné testbeszédéthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-szakerto-elemezte-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-testbeszedet-baba.htmlTestbeszéd-szakértő elemezte Vilmos herceg és Katalin hercegné gesztusait azután, hogy bemutatták harmadik gyermeküket a világnak. TV + Sztárok--Döbbenetes interjút adott pár éve Aviciihttp://www.life.hu/sztarok/20180424-dobbenetes-interjut-adott-par-eve-avicii-alkoholizmus.htmlDöbbenetes interjú készült 2013-ban a tragikusan fiatalon elhunyt Avicii-vel: a DJ bevallotta, mennyit iszik egy nap. TV + Sztárok--Scarlett Johansson és Colin Jost debütált a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/sztarok/20180424-scarlett-johansson-es-romain-dauriac-debutalt-a-voros-szonyegen-los-angeles.htmlScarlett Johansson először jelent meg a vörös szőnyegen párjával, Colin Josttal. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.