Foci vb 2018: Szabadtéri helyek Budapesten, ahol nézheted a meccseket

meccs vendéglátás bronzlabda futball foci vb 2018 szurkolás kivetítő Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem túlzás: focilázban ég a világ. A világbajnokság meccseire azok közül is sokan kíváncsiak, akik egyébként nem rajonganak a futballért. Nos, a szurkolásnak a nyár is kedvez, hiszen nem kell a négy fal között, a televízión követned az eseményeket. Összeszedtünk néhány budapesti szabadtéri helyet, ahol a barátaiddal iszogatva adhatsz hangot a gólörömödnek. 

Terasz Budapest

A Március 15. téri teraszon minden megvan ahhoz, hogy felhőtlenül élvezd a meccseket. Óriás kivetítő, barbecue vacsora, sőt, házi fagyi vár rád, és természetesen sook-sok ember, akiket ugyanaz érdekli, ami téged.

Forrás: Facebook/Terasz Budapest

A Grund

A 8. kerületi Grund az elmúlt évek egyik legnépszerűbb budapesti szórakozóhelye. A Corvin negyed rohamos fejlődésének részeként a sétányon hostelek várják a külföldieket, akik egészen biztosan a Grundon szurkolnak majd országuk csapatának. Csatlakozz hozzájuk!

Forrás: Facebook/A Grund

Kobuci kert


Ha nyár, akkor Kobuci. Az óbudai szórakozóhely nem csupán jobbnál jobb koncerteknek ad otthont tavasztól őszig, de a focirajongókat is tárt karokkal várja. Ha megéhezel, és akkor is ha nem, kóstold meg a hely nevét is adó ételkülönlegességet, a füstölt kolbászos, uborkás-paradicsomos szendvicset, a kolbászos bucit, azaz a kobucit, és tuti visszajáró vendég leszel itt.

Forrás: Facebook/Kobuci

WestEnd tetőterasz

Ha nincs időd és kedved sokat gondolkodni, hol szurkolj, adja magát, hogy menj a WestEnd tetőteraszra. A nézőtéren 1500-an is elférnek, és egy hétszer négy méteres kivetítő vár rád.

Forrás: Facebook/Georgina Lénárd Photography/Westend Tetőterasz

Anker't

A romkocsmák szerelmeseinek jó választás lehet az Anker't, ahol meccsnézés közben szuperfinom vegán pizzát is ehetsz, ha éppen ahhoz szottyan kedved. Itt hatalmas kültéri kivetítőn és HD TV-ken nézheted a meccseket, és szívesen látják négylábú barátodat is.

Forrás: Facebook/Anker't

Nagyszünet


A tavalyi nyitást követően, a Nagyszünet - a város legnagyobb kültéri programhelyszíne a Budapest Park mellett - Dél-Pest első számú találkozóhelyévé vált. Június 14-től pedig igazi sportfaluként működik, ha nagyon sok ember társaságában szurkolnál, nagyon jó választás lehet.

Forrás: Facebook/Nagyszünet

Budapest Park

A város egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén sem feledkeztek meg a focirajongókról, a helyszínt a döntő estéjén egybenyitják a Nagyszünettel, hogy a jelenlévők óriási bulival ünnepelhessék meg a világbajnokság győztesét.

Forrás: Facebook/Budapest Park

Corinthia Hotel Budapest

Ha hiszed, ha nem, idén a belvárosi Corinthia Hotel Budapest Sky Lounge tetőteraszán, hat emelettel a város felett is meccsezhetsz.

Forrás: Facebook/Corinthia Hotel Budapest

Valyo Kikötő

A Valyo Kikötőben egyszerre élvezheted a város romantikáját, a Duna közelségét és a foci vb-t. A közvetítés mellé hűsítőket kínálnak, amiket a környezetvédelem jegyében, szívószál nélkül és repohárban kapsz kézhez.

Forrás: Facebook/Valyo Kikötő

Foci Mozi Szabadság tér

A belváros közepén, a megszokott helyen ezúttal is lehet az óriáskivetítők előtt piknikezni a vb ideje alatt. A helyszín a meccseken kívüli időben is a fociról szól, lesz csocsó, lábteniszpálya, nyereményjátékok és családi programok.

Forrás: Facebook/Foci VB 2018

MOM Beach

Ha medencéből néznéd a meccseket, akkor a MOM Beachen még ezt is megteheted. Kell ennél több?

Forrás: Facebook/Mom Beach

Lupa beach

Budapest határán kicsivel túl, a Lupa-tó strandján a homokban pihengetve meccsezhetsz, ha pedig szünet van, vagy nagyon meleged támad, fürödhetsz is egyet.

Forrás: Facebook/Lupa Tó Official
A Baltikum Szilícium-völgye, a Lettország-beli Riga http://www.life.hu/lifeutazas/20180614-a-baltikum-sziliciumvolgye-riga-lettorszag.htmlHa valaki megkérdezi, hova érdemes idén utazni, biztosan nem számít arra, hogy az egyik elsődleges javaslatunk Lettország. Pedig több szempontból is ideális úti cél, és nem csak nyáron: vannak gyönyörű homokos tengerpartjai, miközben sokszínű kultúrája, lenyűgöző épületei és rohamosan fejlődő üzleti élete mellett sem érdemes elmenni. A Baltikumba Budapestről közvetlen rigai repülőjárat indul. UtazásOrigoLedőlt a Tádzs Mahal két minaretje: az erős szél tett kárt bennükhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180412-ledolt-az-indiai-tadzs-mahal-ket-minaretje-az-eros-szel-tett-kart-bennuk.htmlA nagy erejű szél ledöntötte az észak-indiai Agra városában álló világhírű Tádzs Mahal két minaretjét. UtazásOrigoBikinis fotót posztolt Zanzibárról Schobert Lara: mint egy modellhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180330-bikinis-fotot-posztolt-schobert-lara-mint-egy-modell.htmlZanzibáron táboroztat Rubint Réka, ahova természetesen a családja is elkísérte. UtazásOrigoIsmerd meg Kaposvárt, a somogyi megyeszékhelyethttp://www.life.hu/lifeutazas/20180319-kaposvar-somogy-megye-megyeszekhelyenek-latnivaloi.html2017-ben Kaposvár nyerte el az Entente Florale Europe (Európai Virágos Városok és Falvak) 2017-es versenyén a legszebb főtérnek járó különdíjat. A város a Kossuth tér épületeinek és növényzetének összhangjával érdemelte ki a rangos elismerést. Ha még soha nem látogattál el a Somogy megyei városba, itt az ideje, ahol a főtéren túl számos egyéb látnivaló is vár rád. UtazásOrigoBikinire vetkőzött Rubint Réka: Zanzibárra vitte követőit http://www.life.hu/lifeutazas/20180325-bikinire-vetkozott-rubint-reka-zanzibarra-vitte-kovetoit.htmlZanibárba utazott Alekreform tábort tartani Rubint Réka. Az aerobikedző máris elkezdte kihasználni a jó időt, és bikiniben jelentkezett be. Utazás--Videót tett közzé kerek popsijáról Tolvai Renihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180316-videot-tett-kozze-kerek-popsijarol-tolvai-reni-renata-enekesno.htmlTolvai Reni mindig is szerette megmutatni a követőinek kerek idomait, és a minap sem tett másképp. Videójáért odavannak férfi követői, és ennek hangot is adtak. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.