Meztelenül túrázva dolgozta fel szakítását a meztelen nő, Rachael Fitzpatrick

Forrás: Instagram/rachybaby5683 -
meztelen Ausztrália túra szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki máshogy dolgozza fel a szakítást, na de úgy senki, ahogy Rachael Fitzpatrick.

Hat év után mentek szét barátjával, ami összetörte Rachaelt, hiszen a férfival tervezte eltölteni a hátralévő életét. A fájdalmas szakítás közepette eldöntötte, hogy egy évig igyekszik minél több új dolgot kipróbálni, és mindenre igent mond. Az új dolgok egyike volt a meztelen túrázás.

Meztelenül túrázva dolgozta fel szakítását Rachael Fitzpatrick Forrás: Instagram/rachybaby5683

Rachael korábban is sokat sétált, bár azelőtt ruhában, most azonban minden hétvégén meztelenül járja be a természetet. Az Instagramon persze dokumentálja a kirándulásait, ami iránt így persze jóval nagyobb az érdeklődés, mintha ugyanezt felöltözve mutatná be.

„Segített nekem, hogy jól érezzem magam a saját bőrömben" – osztotta meg tapasztalatait Rachael, aki a pozitív testkép kialakításának ausztrál nagykövetévé vált. Rachaelt egyébként az egyik barátja vette rá, hogy vetkőzzön le a túra alatt, és a nő rájött, hogy nagyon is jó érzés, ezért folytatta - írja a Metro.

Popsivillantós, félpucér fotón Köböl Anitahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190127-popsivillantos-felpucer-foton-kobol-anita-a-tv2-musorvezetoje.htmlA TV2 műsorvezetőnője Baliról posztolt a követői nagy örömére. Utazás--Ellepték a turisták a thaiföldi barlangot, amely tele van fából készült péniszekkelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190125-elleptek-a-turistak-a-thaifoldi-barlangot-ami-tele-van-fabol-keszult-peniszekkel.htmlThaiföld egyik legkedveltebb úti célja a Railay-öböl, ahol egy különös szent hely található. A barlangban a helyiek szerint Phra Nang hercegnő szelleme él, és hatalmas fából készült péniszeket ajándékoznak neki. Utazás--65 évesen is dolgozik Endrei Judithttp://www.life.hu/lifeutazas/20190127-65-evesen-is-dolgozik-endrei-judit-musorvezeto.htmlEndrei Judit dolgozik, könyvet ír, nem érdekli a luxus, az egyetlen szenvedélye az utazás. Előfordult, hogy ez utóbbiért negatív kommentet kapott. Utazás--Dominikán pihen Iszak Eszter – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190127-dominikan-pihen-iszak-eszter-foto.htmlEszti egy egzotikus szigeten, Dominikán pihen, ahonnan egy bikinis fotót is megosztott a követőivel. UtazásOrigoThaiföldön romantikázik Pintér Tibor és Ilyés Jeniferhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190125-thaifoldon-romantikazik-pinter-tibor-es-ilyes-jenifer.htmlAlig néhány hete, hogy összejött Pintér Tibor és Ilyés Jenifer, a pár máris első közös nyaralását tölti Thaiföldön. Utazás--Gyönyörű helyen pihen Berki Krisztián és Mazsi – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190125-gyonyoru-helyen-pihen-berki-krisztian-es-mazsi.htmlCsodálatos helyen töltik napjaikat Berkiék: a Maldív-szigetek álomszép kék vizében pancsolnak. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.