Ellepték a turisták a thaiföldi barlangot, amely tele van fából készült péniszekkel

Forrás: NORTHFOTO/Mikel Bilbao / VWPICS/Mikel Bilbao Gorostiaga -
pénisz turista Thaiföld Phra Nang fallosz barlang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thaiföld egyik legkedveltebb úti célja a Railay-öböl, ahol egy különös szent hely található. A barlangban a helyiek szerint Phra Nang hercegnő szelleme él, és hatalmas fából készült péniszeket ajándékoznak neki. 

A thaiföldi Railay-öbölben található az a barlang, amelyben a legenda szerint Phra Nang hercegnő szelleme él. A helyiek úgy tartják, hogy a hercegnő hajótörést szenvedett, a szelleme pedig elfoglalta a barlangot.

A helyiek imádkozni járnak a szentélybe Forrás: NORTHFOTO/Mikel Bilbao / VWPICS/Mikel Bilbao Gorostiaga

A péniszek egyébként a hindu vallásban Sívának, a termékenység istenének jelképei – írja a Ripost. A nők azért imádkoznak hozzá, hogy termékenyek legyenek, a férfiak jólétért, a halászok pedig a visszatérésért.

Faragott falloszokkal könyörögnek a szellemnek Forrás: NORTHFOTO/Mikel Bilbao / VWPICS/Mikel Bilbao Gorostiaga

Ilyen szent helyek egyébként még találhatók több helyen az országban, de a turisták veszélyeztetik a helyek szentségét. A helyiek ugyanis nem azért járnak oda, hogy szelfiket készítsenek, és azért, mert jó poénnak tartják, hanem valóban imádkozni. Ám ezt a tevékenységet veszélyeztetik a turisták tömegei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.