Kiss Ramónát meglepetésnászútra vitte a férje: Insta-storyban mesélte el

Forrás: ramonakiss/Instagram -
Lékai Máté meglepetés Kiss Ramóna nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán dokumentálta utazását Kiss Ramóna, akit férje egy meglepetésnászútra vitt el. Kettesben mentek, a kisfiuk nélkül.

Insta-storyban mesélte el Rami, hogy éppen csak hazaértek horvátországi nászútjukról, ahol kisfiukkal voltak, férje máris elrabolta őt egy meglepetésnászútra, kettesben. A friss házasok csak két napig maradnak távol gyermeküktől, akire a nagyszülők vigyáznak.

Kiss Ramóna és Lékai Máté egy rövid nászútra indult Forrás: ramonakiss/Instagram

Rami több videót is közzétett az autóban ülve, folyamatosan faggatta válogatott kézilabdázó férjét, Lékai Mátét, aki a megérkezésükig nem árulta el, hová tartanak.

Órákkal később kiderült, hogy a comói tóhoz mentek, ami az egyik legszebb olasz térségben van.

Ez is egy első: nagy pillanatról számolt be Kiss Ramóna

Kiss Ramóna és szerelme, Lékai Máté nemrégiben kötötték össze az életüket. Most hármasban, kisfiukkal indultak nászútra. A kis Noé először fürödhetett a tengerben.

Kiszel Tünde ismét bikinire vetkőzött – fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190709-kiszel-tunde-ismet-bikinire-vetkozott-foto.htmlKiszel Tünde családi nyaralását tölti, ezúttal Ibizán pihen a lányával és a testvérével. A naptárdíva szokás szerint dögösre vette a figurát. UtazásOrigoSzexi, fürdőruhás képeken Ördög Nórahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190709-szexi-furdosruhas-kepeken-ordog-nora.htmlSzexi, fürdőruhás képeket készített Ördög Nóráról a férje, Nánási Pál. A fényképész az Instagramján osztotta meg őket. Utazás--Polgár Tünde kórházba került tibeti nyaralása alatthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190709-polgar-tunde-korhazba-kerult-tibeti-nyaralasa-alatt.htmlPolgár Tünde férjével együtt Tibetbe látogatott, de a kikapcsolódás a kórházban végződött. Utazás--Bikinire vetkőzött Berki Mazsihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190706-bikinire-vetkozott-berki-mazsi-maldiv-szigeteken-nyaralnak.htmlNyaralásukról töltött fel bikinis képet Berki Mazsi. Berki Krisztián felesége nádszálvékony, és azt szívesen meg is mutatja követőinek. UtazásOrigoFarkasházi Réka bikiniben egy csipkeruhában pózol egy hajón: Mallorcán nyaral a színésznőhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190707-farkashazi-reka-bikiniben-egy-csipkeruhaban-pozol-egy-hajon-mallorcan-nyaral-a-szineszno.htmlFarkasházi Réka is elszökött a szürke hétköznapokból, és Mallorcán piheni ki az év fáradalmait. Gyönyörű fotót posztolt a színésznő. Utazás--Jó hír az Olaszországba utazóknak: mégsem lesz belépődíj Velencébenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190702-megsem-lesz-belepodij-velenceben.htmlA velencei városvezetés hétfőn elhalasztotta a korábban bejelentett idegenforgalmi belépődíj bevezetését. A városvezetők arra hivatkoztak, hogy alaposabban meg kell vizsgálni a belépődíj beszedésének technikai feltételeit. Utazás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.