Polgár Tünde kórházba került tibeti nyaralása alatt

oxigén Polgár Tünde nyaralás Tibet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tünde férjével együtt Tibetbe látogatott, de a kikapcsolódás a kórházban végződött. 

A kalandvágyó Polgár Tünde szeretett volna feljutni a „világ tetejére" Tibetben, de a teste nem értett egyet a luxusfeleség elképzelésével. A számára szokatlan magasság miatt testének oxigénszintje 70 százalék alá csökkent, ezért orvosi segítségre szorult. Tünde az Instagram-oldalán tájékoztatta rajongóit arról, hogy sajnos nem tudják folytatni a túrát.

Polgár Tündének oxigén kellett Forrás: Instagram/Polgár Tünde
Rémisztő képsorok: majdnem a partnak ütközött egy óceánjáró Velencébenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190708-remiszto-kepsorok-majdnem-a-partnak-utkozott-egy-oceanjaro-velenceben.htmlA 300 méter hosszú Costa Deliziosa nevű óceánjáró majdnem a velencei kikötőnek ütközött. A hajó viharban manőverezett. UtazásOrigoVizes extrémsportok és a laikus nyaraló - KVÍZhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190701-vizes-extrem-sportok-es-a-laikus-nyaralo-kviz.htmlHa nyáron könnyen elbágyaszt a tikkasztó időjárás, rázd fel magad néhány szokatlan sportággal! A nagy melegben hol másutt hódolhatnál a nem mindennapi tevékenységeknek, mint a vízparton? De vajon hány vizes extrémsportot ismersz a szörfön és a jet skin kívül? Kvízünkből kiderül. UtazásOrigoA hőség miatt le kellett zárni az Akropoliszthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190706-a-hoseg-miatt-kellett-zarni-az-akropoliszt-gorogorszag.htmlCsütörtök délután négy órára lezárták a legismertebb görög műemléket, az athéni Akropoliszt a városban tomboló hőség miatt. Utazás--Bikinire vetkőzött Berki Mazsihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190706-bikinire-vetkozott-berki-mazsi-maldiv-szigeteken-nyaralnak.htmlNyaralásukról töltött fel bikinis képet Berki Mazsi. Berki Krisztián felesége nádszálvékony, és azt szívesen meg is mutatja követőinek. UtazásOrigoFarkasházi Réka bikiniben egy csipkeruhában pózol egy hajón: Mallorcán nyaral a színésznőhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190707-farkashazi-reka-bikiniben-egy-csipkeruhaban-pozol-egy-hajon-mallorcan-nyaral-a-szineszno.htmlFarkasházi Réka is elszökött a szürke hétköznapokból, és Mallorcán piheni ki az év fáradalmait. Gyönyörű fotót posztolt a színésznő. Utazás--Bikinis fotósorozat készült Rubint Rékárólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190706-bikinis-fotosorozat-keszult-rubint-rekarol-cipruson.htmlRubint Réka Cipruson táboroztat, így a kemény edzések mellett a szórakozásra és a vízparti napozásra is bőven jut idő. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.