kapcsolódj ki otthon is karantén kreativitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ne aggódj, nem olyan rémisztő, mint amilyennek elsőre hangzik, raádásul a gyermeked garantáltan imádni fogja!

Az SOS Gyermekfalvaknál élő nevelőszülők profik abban, hogyan kell lekötni a gyerekeket, és hogyan lehet gyorsan rendet tenni egy konyhai katasztrófa után. A vulkán készítés jó szórakozás a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt, ráadásul sok boldog pillanatot okozhat a kitörés pillanata.

Mutatjuk, hogyan készíts vulkánt a konyhádba:

Helyezz egy nagy tányért vagy tepsit az asztalra és állítsd bele a befőttesüveget. Tegyél 2-3 kiskanál szodabikarbonát az üvegbe, löttyints rá egy kis ételfestéket, zuttyints rá egy kis ecetet. Ha nem habzik eléggé, önts még rá ecetet.

Ha meg szeretnéd szépíteni a kis vulkánodat, kanyaríts köré színes papírt, és indulhat is a kitörés!

Az SOS Gyermekfalvak közel 400 gyereknek nyújt szerető, biztonságos otthont, akikről szüleik nem tudnak gondoskodni. Többségük elhanyagolás, bántalmazás, a szülők szenvedélybetegsége, betegsége, halála miatt került az SOS-be. Azért dolgozunk, hogy egy gyerek se nőjön fel egyedül. Alapítványként adományokból tartjuk fenn magunkat, ezért örülünk, ha bármilyen összeggel támogatsz minket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.