Angelina Jolie csak úgy belecsípett Brad Pitt hátsójába - Videó

Brad Pitt popsi Angelina Jolie fenék vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyien is gondolják, hogy Angelina Jolie egy ideje Hollywood jégkirálynőjévé vált, a színésznő valójában vicces lány. Itt van a bizonyíték!

Mennyire unalmas lehet a világsztárok számára, hogy egy esemény előtt mosolyogva jópofizzanak a rajongókkal, autogramot adjanak nekik vagy fotózkodjanak velük. Angelina Jolie és Brad Pitt kifejezetten jók ebben, talán még élvezik is a dolgot, de azért nekik is fel kell dobni egymást néha. Angelina Jolie és Brad Pitt az Independent Spirit Awards díjátadó előtt osztogattak autogramokat, amikor egy váratlan pillanatban Angie fenékbe csípte élete szerelmét, amikor elhaladt mellette. A legszebb az egészben Brad Pitt arckifejezése. Cukik!

Férfiöltönyben is lehetsz dögös - Így csinálja Salma és Angelinahttp://www.life.hu/trend/20140227-hires-es-szep-nok-oltonyben-angelina-jolie-palvin-barbara-kim-basinger.htmlCsillogó-villogó ruhaköltemények és szexi göncök helyett a legstílusosabb sztárok mostanában öltönyben parádéznak a vörös szőnyegen. És jól is áll nekik a dolog!Trend--Angelina Jolie fontos szerepet kap az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/kult/20140225-angelina-jolie-szineszno-is-dijat-ad-at-a-vasarnap-esti-oscar-galan.htmlA színésznő is kiveszi a részét a vasárnap esti Oscar-ceremónia díjátadásából.KultOrigoBetegesen vékony lett Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20140206-angelina-jolie-amerikai-szineszno-ijesztoen-lefogyott-es-nagyon-sovany.htmlA világsztárt Brad Pitt-tel kapták lencsevégre Ausztráliában, amint az Unbroken című film bulijára érkezett meg.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.