statisztika rekord telefon okostelefon iPhone eladás Steve Jobs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A forradalmi termék hét éve indult hódító útjára, most pedig rekordokat döntöget az eladási statisztikájával.

Hét éve Steve Jobs mutatta be a mobiltelefonok forradalmát hozó terméket, ami hódító útjára indult és átformálta a piacot. Az iPhone világsiker és már több mint fél milliárdot adtak el belőle – írja a hvg.hu.

Forrás: Thinkstock

Steve Jobs és az Apple terméke ma már szinte minden trendi mobilkedvelő táskájában megtalálható. Az iPhone megjelenése volt az egyik legfontosabb lépés az okostelefonok térhódítása felé, amit az is bizonyít, hogy 2008-ban már csaknem 13 milliót adtak el belőle. Friss hír, hogy elkelt az 500 milliomodik iPhone is. A tiéd vajon hányadik a sorban?

Eltemették Mick Jagger barátnőjéthttp://www.life.hu/news/20140326-mick-jagger-enekes-baratnojet-eltemettek-los-angelesben-a-hollywood-forever-funeral-home-ban.htmlL'Wren Scott divattervezőtől szűk körben, családja és barátai vettek végső búcsút Los Angelesben.NewsMegint keresik az eltűnt gépethttp://www.life.hu/news/20140326-a-malaysia-airlines-mh370-es-jarata-utani-keresest-ujrakezdtek-az-indiai-ocean-deli-reszen.htmlÚjrakezdték szerdán a Malaysia Airlines MH370-es járata utáni keresést az Indiai-óceán déli részén. Kedden a rossz időjárás miatt kellett egy nap szünetet tartani.NewsÍgy kezeld a mobilfüggőséged - elgondolkodtató reklámhttp://www.life.hu/news/20140325-a-coca-cola-otletes-reklamja-arrol-hogyan-kezeld-a-kozossegi-media-fuggoseget.htmlA Coca-Cola kreatív reklámja arról, mennyire eltávolodtunk a valóságtól az okostelefonok térnyerése óta.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.