Jön az eső, nagyszerű!

eső időjárás-előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A címben azért van némi irónia, annyira nem örülünk neki, hogy esősebb és szelesebb lesz az idő jövő héten. Az előrejelzés szerint a nappali felmelegedés is mérséklődik, néhol csak 12 fokig emelkedik majd a hőmérséklet.

Hétfőn többnyire gomolyfelhős, napos idő várható, legfeljebb néhol alakul ki záporeső. Kedden eleinte napos, fátyolfelhős idő várható, majd késő délután, este északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, egyre több helyen alakul ki zápor, helyenként zivatar. A szél megerősödik, késő délutántól helyenként viharossá is fokozódik. Szerdán eleinte erősen felhős lesz az ég, majd északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, kisüt a nap. Eleinte több helyen, később főként keleten várható eső, zápor. Többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél. Nappal mindössze 12-16 fokig melegszik a levegő.

Forrás: AFP

Csütörtökön is időnként megerősödik a szél, de sok napsütés várható, néhol - legnagyobb eséllyel északkeleten - lehetnek záporok. Nappal 18 fok is lehet. Pénteken a több-kevesebb napsütés mellett néhol lehet zápor, többfelé megerősödik a szél is. Akár 21 fokra is lehet számítani.

Szombaton és vasárnap visszaesik a hőmérséklet: 19, illetve 17 fok körül lesz a legmagasabb nappali hőmérséklet. Záporok, eső és szél várható hétvégére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.