A kóma után mindent újra kell tanulnia Schumachernek?

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff -
síbaleset ébredés kóma Forma-1 Michael Schumacher tanulás fejsérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma-1 hétszeres világbajnoka, ha végre felébred a kómából, utána is küzdelmes időszak vár rá.

Michael Schumacher tavaly december 29-én szenvedett síbalesetet a francia Alpokban. Súlyos fejsérülést szerzett, és azóta, tehát már több mint 100 napja kómában fekszik. A német Bild azt írja, ennyi idő alatt a fején lévő seb már meggyógyult. A cikk szerint az egykori autóversenyző valószínűleg nem érez fájdalmat.

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

Mivel nem tud mozogni az izmai elsorvadtak, leépülhettek, így mindenképpen gyógytornáznia kell majd, ha magához tér. Kérdés, milyen állapotban lesz. Az újság szerint akár hónapokig is eltarthat, mire a sportoló újra megtanul mindent, ami a hétköznapi életben szükséges: nyelni, írni, beszélni, járni.

Legutóbb egyébként jó hírek láttak napvilágot Schumiról. Állítólag az ébredés jeleit mutatja: reagál a hangokra és szemkontaktust tart. Nagyon szurkolunk neki!

Csalással vádolják Ornella Mutithttp://www.life.hu/news/20140408-birosag-elott-kell-felelnie-hazugsagaert-ornella-muti-olasz-filmcsillagnak.htmlBíróság előtt kell megjelennie az olasz filmcsillagnak, mert betegnek hazudva magát lemondta fellépését a színházában. News--Megérkezett Jude Law barátnője is Budapestrehttp://www.life.hu/news/20140408-jude-law-budapesten-forgato-brit-szinesz-baratnojenek-vett-egy-csizmat-egy-helyi-uzletben.htmlA jelenleg Budapesten forgató színészhez csatlakozott barátnője is a hétvégére.News--Tiltott parkolás miatt börtön várhat egy anyárahttp://www.life.hu/news/20140408-tilosban-parkolt-egy-anyuka-es-ezert-kerulhet-a-racs-moge.htmlTilosban parkolt egy anyuka, és ezért kerülhet a rács mögé. Ágh Anikó kálváriája egy parkolási bírsággal kezdődött.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.