Vilmos herceg nadrágjáért aggódott Katalin hercegnő

rendező Katalin hercegnő nadrág Hobbit (film) repülőgép Vilmos herceg kiállítás György herceg fényképezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegi pár ezúttal egy repülőgép-kiállításra látogatott el Új-Zélandon, ahol Katalin a Hobbit című film rendezőjének pózolt és ahová a kis György herceg ezúttal nem tartott velük.

Ahová megy, mindenkit elbűvöl. Ezúttal Sir Peter Jacksont ejtette ámulatba Katalin hercegnő, akit A gyűrűk ura és a Hobbit című filmek rendezője telefonja segítségével meg is örökített magának a repülőgép-kiállításon.

Sir Peter Jackson Katalin hercegnőt fotózza, Vilmos herceg pedig nadrágszakadás nélkül beszállt a repülőgépbe Forrás: AFP/Marty Melville

Mindez alatt a hercegnő férje nadrágja miatt aggódott, nehogy elszakadjon az. Vilmos herceg ugyanis épp egy kiállított repülőbe próbált belemászni, ami közben gyanúsan megfeszült rajta a ruhadarab. A résztvevők azonban hiába keresték György herceget, a kis trónörökös ezúttal nem tartott az eseményre szüleivel: Katalin elárulta, a 8 hónapos csöppség, aki pár napja 10 másik kis pajtásával játszott együtt, aznap kicsit hangosabb volt a kelleténél, ezért inkább otthon maradt.

/1404/_j_k_201447112128

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.