Extrém sporttal gyúrtak a Cometre az énekesnők

Tóth Gabi Viva Comet Viva Comet 2014 Cserpes Laura kalandpark vízisport búvárkodás Dér Heni Radics Gigi Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kalandparkban és vízisportokban próbálták ki magukat a Comet-jelölt énekesnők. 

Gőzerővel készülnek magyar sztárjainak az év egyik legnagyobb zenei gálájára, a június 11-i VIVA Cometre. A felkészülés hajrájában lazításképp „A Legjobb Női Előadó" kategóriában jelölt énekesnők kaland-és víziparkba látogattak: Hien, Tóth Gabi, Radics Gigi, Cserpes Laura és Dér Heni köteleken lógtak, csúszdáztak, szörföztek és búvárkodtak.

Dér Heni, Tóth Gabi, Cserpes Laura Forrás: RedLemon

A sportos napot szaunázás és masszázs zárta, hogy a 2014-es Comet-gálán a lányok a legjobb formájukat hozzák.

Radics Gigi Forrás: RedLemon

Hazánk legjobb énekesnői bebizonyították, hogy legalább olyan jók az extrémsportokban, mint a mikrofon mögött. „Nagyon sokat fociztam a suliban, mindig én voltam a kapus, mert jól tudtam védeni. Egyszer kisebb baleset is történt velem: a fejemet találta el a focilabda, olyan erővel, hogy majdnem összeestem" – mesélte Radics Gigi, aki labdával melegített be, majd szédületes magasságokba merészkedett a kalandparkban.

Tóth Gabi Forrás: RedLemon

Az akadálypályát Tóth Gabi is kipróbálta, aki elárulta, liftes balesete óta tériszonnyal küszködik. A kalandparkban ennek ellenére vállalkozott arra, hogy a magasból kötélen csússzon egyet. „Egyszer leszakadt egy lift, amelyben utaztam. Akkora trauma volt, hogy azóta még akkor is szédülök, ha az asztalra állok fel, vagy ablakot tisztítok. De mindent le kell küzdeni, így most a tériszonyommal is megbirkózom!"- mondta magabiztosan Gabi, aki végül remekül teljesített a kalandparkban.

Hien Forrás: RedLemon

Hien igazi akrobataként egyensúlyozott a medencében egy hatalmas, átlátszó labdába zárva sétált a vízen. „Egyáltalán nem volt bennem félelem, másodikos korom óta jól úszom, és nagyon szeretem a vizet. Érdekes volt, hogy a lábam alá nézve csak az átlátszó víztükröt láttam. Bevallom, a végén azonban már alig kaptam levegőt" – árulta el a fiatal énekesnő.

Dér Heni Forrás: RedLemon

Dér Heni nyár-imádó, szereti a vízisportokat, kedvence a jetski. „ A búvárkodást is tanulom egy ideje, hogy minden ilyen jellegű tudásom kamatoztatni tudjam idén nyáron" - mondta Heni, aki cseppet sem szégyellős, szívesen mutatkozik fürdőruhában, mert büszke alakjára.

Cserpes Laura Forrás: RedLemon

Cserpes Laura gyerekkora óta először húzott magára búvárpalackot. „11 éves koromban már volt szerencsém egyszer búvárkodni. Hatalmas élmény volt, a mai napig emlékszem arra, amit akkor láttam a tengerben"- mesélte Laura, aki a medence után lazító masszázson is részt vett.

A nagyszabású gálán az énekesnők mellett fellép egyebek mellett Inna, Ola, Fluor, a Hooligans, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, BLR, és Király Viktor is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.