Így lazulnak a sztárok és testdublőreik

Forrás:buzzfeed.com -
Brad Pitt John Travolta világsztár testdublőr dublőr Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise, Brad Pitt és John Travolta is szeret testdublőre társaságában megjelenni. Az biztos, hogy a megduplázott világsztárok nagy feltűnést keltenek mindenhol.

A filmfogatások alatt a veszélyesebb vagy unalmasabb jeleneteknél, ahol nem látszik közelről a szereplő arca, általában testdublőröket alkalmaznak. A forgatás szüneteiben pedig a sztárok sokszor jó fej hasonmásukkal borzolják a rajongók kedélyeit. Ide kattintva nézegethetsz még több vicces képet a legnagyobb sztárokról és testdublőreikről.

Tom Cruise és dublőre Forrás:buzzfeed.com

Beültették és lefagyasztották Sági Szilárdék embrióithttp://www.life.hu/bulvar/20140528--sagi-szilardek-embrioit-beultettek-es-lefagyasztottak.htmlJó úton jár az apaság felé Sági Szilárd és kedvese, Szilvi. A lombikprogram keretén belül 16 leszívott petesejt közül 12 termékenyült meg. Dönteni kellett a sorsukról!TV + BulvárOrigoÍme, a megvalósult celebálom: készül Hajdúék szobrahttp://www.life.hu/bulvar/20140529-hajdu-petert-es-sarka-katat-szoborba-ontik-3d-s-technologiaval.htmlNyolc hazai hírességet öntenek szoborba a 3D-s nyomtatási technika segítségével. A celebritások között természetesen ott volt a Hajdú-Sarka házaspár is, de Nádas Péter is a kiválasztottak közé került. A szobrokat jótékonysági árverésen értékesítik.TV + Bulvár--Nem kapta meg a kocsiját VV Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140528-vv-aurelio-nem-kapta-meg-a-nyeremeny-kocsijat.htmlA lakásába már beköltözhetett, viszont nem kapta meg a kocsiját VV Aurelio - tudta meg a Life.hu.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.